Grand Park Kemer Hotel

 • Grand Park Kemer Hotel
 • 72 slika
 • Okružen zelenilom
 • Akva park
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Grand Park Kemer ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića 10-24h, sladoled u određenim satima, diet i dečji bufe u glavnom restoranu. Hotelska priva

Hotel Grand Park Kemer Hotel

Hotel Grand Park Kemer ★★★★★ - Beldibi, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića 10-24h, sladoled u određenim satima, diet i dečji bufe u glavnom restoranu. Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Grand Park Kemer 5* hotela:

Hotel Grand Park Kemer 5* nalazi se u regiji Beldibi. Udaljen je oko 10km od centra Kemera i oko 40 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Grand Park Kemer 4* ima ukupno 306 smeštajnih jedinica raspoređenih u dva bloka i anex zgradi (bez lifta) :

 • Standardne sobe (24 - 27 m2, 1 spavaća soba i 1 kupatilo, sa terasom/balkonom max 2+1 osoba),
 • Family sobe (40 m2, 2 spavaće sobe odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4 osoba,sve sobe u anex zgradi su sa pogledom na šumu i imaju francuski balkon)
 • Hotel Grand Park Kemer 5* poseduje i 3 sobe za osobe sa invaliditetom.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom /tuš kabinom, fen,split klimu, tepih ili pločice, direktnu telefonsku liniju, mini bar (na dolasku voda i sokovi, kasnije se voda dopunjuje svakodnevno), sef , SAT TV i muzički kanali, WI-FI.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj, kafa, večera i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića 10-24h, sladoled u određenim satima, diet i dečji bufe u glavnom restoranu.

UAI koncept hotela Grand Park Kemer 5* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, energetska pića, sveže voćne sokove, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i doplatu, sobnu uslugu, pića u disko klubu posle 24:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran hotela Grand Park Kemer 5* na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran (internacionalna kuhinja), lobi bar, barovi pored bazena i na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Grand Park Kemer 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša, rent-a-car, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet i kompjuterske igre. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža hotela Grand Park Kemer 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu - uz depozit. Paviljoni na plaži uz rezervaciju i doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tri tobogana,  tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, stoni tenis, zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji show program, mini klub za decu od 4-12 godina, uz različite programe tokom dana i uveče, mini disko, dečje igralište.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Grand Park Kemer 5*: sportovi na vodi, masaža, SPA i Welness centar, bilijar.

NAPOMENA: renoviran 2018/19 god

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO PRILAGOĐAVANJA NEKIH SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub