Kemal Bay Otel

 • Kemal Bay Otel
 • 27 slika
 • Naša preporuka
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel Kemal Bay ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži 10.00h - 18.00h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana,

Hotel Kemal Bay Otel

Hotel Kemal Bay ★★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži 10.00h - 18.00h. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Kemal Bay 5* hotela:

Kemal Bay Hotel 5* se nalazi u regiji Konakli, 8km od Alanje i 112 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Kemal Bay 5* ima ukupno 324 smeštajnih jedinica u glavnoj zgradi i anex zgradama:

 • Standardna soba (32 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max.2+2 osobe),
 • Economy sobe se nalaze u anex zgradi i iste su povrsine kao i standardne sobe.

Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo sa tuš kabinom , fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar, set za čaj/kafu, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna užina, večera, kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, bar na plaži 10.00h - 18.00h.

All inclusive koncept hotela Kemal Bay 5* ne uključuje: uvozna pića, sva flaširana pića, specijalna vina, kokteli, sobna usluga, sveži voćni sokovi, turska kafa, nargila, A'la Carte restoran.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la carte restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kemal Bay 5*: usluga lekara, frizer, šoping centar, telefon, fax, internet kutak, rent a car, čuvanje dece, usluga pranja veša. Wi-fi (ograničen) kod bazena ne naplaćuje.

Plaža hotela Kemal Bay 5*:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju (zamena peškira - uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni programi tokom dana, takmičenja pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kemal Bay 5*: tursko kupatilo, sauna, sportovi na vodi, SPA i salon lepote, masaža, bilijar i kompjuterske igrice.

Napomena:

Hotel Kemal Bay 5* je renoviran 2017. godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub