Bone Club SVS

 • Bone Club SVS
 • 56 slika
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • 1. dete do 11,99 god - GRATIS smeštaj
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Bone Club SVS ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) od 10:00h do 24:00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Plaža je sljunkovita (tunel do

Hotel Bone Club SVS

Hotel Bone Club SVS ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) od 10:00h do 24:00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Plaža je sljunkovita (tunel do plaze, ispod puta). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Bone Club SVS 4* hotel je odličan izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) od 10:00h do 24:00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h. Plaža je sljunkovita (tunel do plaze, ispod puta). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Položaj Bone Club SVS 4* hotela:

Hotel Bone Club SVS 4* se nalazi u regiji Mahmutlar, na oko 13km od centra Alanje i oko 140km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Bone Club SVS 4* raspolaže sa 241 smeštajnom jedinicom koje su raspoređene u tri bloka: standardne sobe (17–24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica poseduje kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), SAT TV sa muzičkim kanalima, keramički pod, terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) od 10:00h do 24:00h na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kafa, čaj i kolači, večera, kasna večernja užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h.

All inclusive koncept hotela Bone Club SVS 4* ne uključuje: uvozna pića, hranu i pića nakon 24:00h, pića u diskoteci i Vitamin baru, sveže ceđeni voćni sokovi, sladoled, tursku kafu, sobnu uslugu, kokteli.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi pored bazena, lobi bar, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Bone Club SVS 4*: usluga lekara (na zahtev), frizer, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe i kompjuterske igre. Wi-Fi se dodatno placa.

Plaža:

Plaža je šljunkovita (tunel od hotela Bone Club SVS 4* do plaže, ispod puta). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni sa delom za decu, tobogan, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži, tursko kupatilo, mini klub za decu od 4 do 12godina, dečije igrališe.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Bone Club SVS 4*: sportovi na vodi, sauna, masaža, bilijar.

Napomena:

Više informacija o hotelu Bone Club SVS 4* možete videti na: http://www.boneclubhotelsvs.com


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu