Cleopatra Golden Beach Hotel

  • Cleopatra Golden Beach Hotel
  • 34 slika
  • Blizu centra grada
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj

Hotel Cleopatra Golden Beach ★★★ - Alanja, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00-23:30h (pivo, vino, raki, vodka, džin). Peščana plaza (Kleopatrina plaza No 13) se nalazi

Hotel Cleopatra Golden Beach Hotel

Hotel Cleopatra Golden Beach ★★★ - Alanja, Turska je dobar izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00-23:30h (pivo, vino, raki, vodka, džin). Peščana plaza (Kleopatrina plaza No 13) se nalazi prekoputa ulice.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Cleopatra Golden Beach 3* hotela:

Hotel se nalazi u Alanji, prekoputa poznate Kleopatrine plaže, udaljen je 1 km od centra i 118 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Cleopatra Golden Beach 3* raspolaže sa 106 soba raspoređenih u 4 zgrade. Standardne sobe (1 spavaća soba i 1 kupatilo, max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), laminat, SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela – samoposluživanje (švedski sto): doručak, ručak, popodnevni kolači i kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00-23:30h (pivo, vino, raki, vodka, džin).

AI koncept hotela Cleopatra Golden Beach 3* ne uključuje: sva ostala domaća i uvozna pića, sveže voćne sokove, sladoled, svu harnu i pića posle 22:30h, tursku kafu, sobnu uslugu, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Cleopatra Golden Beach 3*: lekar, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, rent-a-car, šoping centar. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Peščana plaža (Kleopatrina plaza Br. 13) se nalazi prekoputa ulice. Ležaljke i suncobrani se doplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju. Postoji put između hotela Cleopatra Golden Beach 3* i plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle sa delom za decu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Cleopatra Golden Beach 3*: tursko kupatilo, sauna, masaža, stoni tenis, sportovi na vodi, kompjuterske igre, bilijar.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.