Icarus Suite Apartments

  • Icarus Suite Apartments
  • 24 slika

Hotel Lefkoniko Beach - Icarus Suites ★★★ - Retimno, Krit, Grčka, smešten je u gradu, blizu plaže, lep, usluga polupansion, Lefkoniko Beach - Icarus Suites 3* hotel modernog izgleda je odličan izbor za letovanje na Kritu 2021. Duga uređena peščana plaža je udaljena svega 70 m od hotela (prelazi se manja ulica). Mišljenje agencije: 3★ superior. Položaj: Lefkoniko Beach - Icarus Suites hotel se nala

Hotel Icarus Suite Apartments

Hotel Lefkoniko Beach - Icarus Suites ★★★ - Retimno, Krit, Grčka, smešten je u gradu, blizu plaže, lep, usluga polupansion, Lefkoniko Beach - Icarus Suites 3* hotel modernog izgleda je odličan izbor za letovanje na Kritu 2021. Duga uređena peščana plaža je udaljena svega 70 m od hotela (prelazi se manja ulica). Mišljenje agencije: 3★ superior.

 

Položaj:

Lefkoniko Beach - Icarus Suites hotel se nalazi u gradu Retimnu u mirnijoj ulici, blizu mora. Udaljen je oko 400 m od centra, a oko 800 m od Venecijanske luke. Od aerodroma u Hanji je udaljen 65 km, a od Herakliona 78 km. Stanica lokalnog autobusa je na 100 m od hotela, taverne i restorani na 70 m, supermarket na 50 m.

Plaža:

Duga uređena peščana plaža je udaljena svega 70 m od hotela (prelazi se manja ulica). Suncobrani i ležaljke se plaćaju na licu mesta.

Hotelski sadržaj:

Hotel Lefkoniko Beach - Icarus Suites je sagrađen 2000. godine, a potpuno je renoviran 2016/2017. godine. Nalazi se odmah pored Lefkoniko Beach hotela, sa kojim deli neke sadržaje.

Ima lift, recepciju sa delom za sedenje, sefove uz doplatu (2€/dnevno), TV kutak, glavni restoran*, terasu, salu za doručak, bar*, A la Carte restoran, bazen (radi od 10-18h), bar pored bazena*, terasu za sunčanje, ležaljke i suncobrane, tuševe, dečije igralište*, dečiji bazen*, stoni tenis*, bilijar*, gym – fitnes, krevetac za bebe na upit.

Određene usluge kao i ishrana su u hotelu Lefkoniko Beach.

Smeštaj u Lefkoniko Beach - Icarus Suites hotelu:

Hotel Lefkoniko Beach - Icarus Suites 3* ima 24 soba na 4 sprata.

DBL STUDIO SUITE – kapacitet 2-3 osobe (22-25 m2), odvojeni kreveti, telefon, Wi-Fi, sef uz doplatu, fen za kosu, A/C, kupatilo TWC, SAT TV, mini frižider, balkon. Pomoćni ležaj za treću osobu je kauč/sofa na rasklapanje.

Sobe se čiste 6 puta nedeljno, peškiri se menjaju 3 puta nedeljno, posteljina se menja 2 puta nedeljno.

Usluga:

Polupansion - doručak i večera ili All Inclusive - doručak, ručak, večera i užine prema pravilima hotela Lefkoniko Beach - Icarus Suites 3* (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Doručak 07:00-10:00 (američki – bife) i večera 18:30-21:00 (bife).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Sjajna lokacija - plaža - grad - moderne sobe. Wi-Fi i fitness su besplatni!

PREPORUKA ZA SVE!

.