Club Muskebi Bodrum

  • Club Muskebi Bodrum
  • 29 slika

Hotel Club Muskebi ★★★★ - Ortakent, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Ortakent. Udaljen je 10 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel Club Muskebi 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, topla i hladna bezalkoholna pića (osim sveže ceđenih voćnih sokova), pivo za vreme

Hotel Club Muskebi Bodrum

Hotel Club Muskebi ★★★★ - Ortakent, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Ortakent. Udaljen je 10 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu. Hotel Club Muskebi 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, topla i hladna bezalkoholna pića (osim sveže ceđenih voćnih sokova), pivo za vreme obroka u glavnom restoranu. Hotel Club Muskebi 4* se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, koja je duga 300 metara (sa plavom zastavom). Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit (zamena peškira se plaća). Wi-Fi internet je besplatan.

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Club Muskebi 4* se nalazi u regiji Ortakent. Udaljen je 10 km od centra Bodruma i 50 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Club Muskebi 4* ima ukupno 167 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (23-29m2, spavaća soba, kupatilo, max. 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica hotela Club Muskebi 4* ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, balkon, split klimu, telefon, SAT TV, sef, mini bar (dve flaše vode samo prvog dana).

Usluga:

Hotel Club Muskebi 4* nudi All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, topla i hladna bezalkoholna pića (osim sveže ceđenih voćnih sokova), pivo za vreme obroka u glavnom restoranu.

All Inclusive koncept ne uključuje: sva alkoholna i bezalkoholna pića posle 23h, Sofa Beach & Bistro i Surfer Caravan Beach & Bistro, tursku kafu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi u okviru hotelskog kompleksa. Wi-Fi internet je besplatan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, prodavnice, sobna usluga, pranje veša.

Plaža:

Hotel Club Muskebi 4* se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži, koja je duga 300 metara (sa plavom zastavom). Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni, peškiri za plažu su uz depozit (zamena peškira se plaća). Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni za decu i odrasle, odbojka na plaži, tenis, stoni tenis, mini golf, fudbal, bioskop na otvorenom, fitnes centar. Zabavni program tokom dana i večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: spa centar, tursko kupatilo, masaža, đakuzi, skvoš, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJNJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
  • Restorani i barovi
    • Restoran
  • Bazeni
    • Spoljašnji bazen
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije