Constantinou Bros Asimina Suites

  • Constantinou Bros Asimina Suites
  • 32 slika

Hotel Asimina Suites ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten u mirnom delu Pafosa, Asimina, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023, za osobe starije od 16 godina. Hotel Constantinou Bros Asimina Suites je luksuzan hotel sa 5 zvezdica za odrasle, sa svim svojim apartmanima, sa prelepom peščanom plažom i 2 otvorena bazena sa slatkovodnom vodom. Neki od apartmana imaju privatne bazene sa drvenim palubama,

Hotel Constantinou Bros Asimina Suites

Hotel Asimina Suites ★★★★★ - Pafos, Kipar, smešten u mirnom delu Pafosa, Asimina, savršen je izbor za letovanje na Kipru 2023, za osobe starije od 16 godina. Hotel Constantinou Bros Asimina Suites je luksuzan hotel sa 5 zvezdica za odrasle, sa svim svojim apartmanima, sa prelepom peščanom plažom i 2 otvorena bazena sa slatkovodnom vodom. Neki od apartmana imaju privatne bazene sa drvenim palubama, dok svi apartmani imaju velike balkone. Hotel se nalazi na mirnoj lokaciji, ali na kratkoj udaljenosti od aerodroma Pafos, centra grada, prodavnica i noćnog života. Posebne karakteristike uključuju besplatan bežični internet u svim sobama, javnim površinama i baštama i besplatan parking. Sadržaji za sport i razonodu uključuju 2 otvorena bazena povezana sa slatkom vodom, 1 zatvoreni grejani bazen, osvetljeno tenisko igralište i odlične objekte za kuglanje u obližnjim sestrinskim hotelima Asimine. U hotelskoj banji uživajte u impresivnom izboru terapija i tretmana tela, frizerskom salonu, potpuno opremljenoj teretani, parnom kupatilu i saunama (od kojih je jedna za nudiste).

 

Lokacija:

Hotel Asimina Suites se nalazi u mirnom delu Pafosa, na peščnoj plaži. Udaljen je 4 km od centra Pafosa, a od aerodroma Larnaka udaljen je 133 km.

Sadržaj:

Gostima Asimina Suites hotela su na raspolaganju sledeći sadržaji - recepcija, restoran, A la Carte restoran, 2 bara, 2 bazena, bar pored bazena, Spa centar uz doplatu (sauna, parno kupatilo, relax masaže, tretmani...), teniski teren, teretana, parking.

Smeštaj u Asimina Suites hotelu:

Sobe su moderno i elegantno dizajnirane. Svaka soba ima klima uređaj, sef , SAT TV, Wi-Fi (besplatno), telefon, mini bar (uz doplatu), kupatilo sa fenom, balkon/terasa.

Napomana:

Odlična ponuda za parove, za osobe starije od 16 godina.

Usluga:

Noćenje sa doručkom (doručak -švedski sto, samoposluženje). Postoji doplaza za polupansion.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije