White City Beach Hotel

 • White City Beach Hotel
 • 21 slika
 • Blizu plaže
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel White City Beach ★★★★ - (16+) Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u terminu od 10:00h do 24:00h, bar na plaži od 10:00h do 17:00h sa bezalkoholnim pićima

Hotel White City Beach Hotel

Hotel White City Beach ★★★★ - (16+) Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All inclusive (sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u terminu od 10:00h do 24:00h, bar na plaži od 10:00h do 17:00h sa bezalkoholnim pićima, pivom i vinom i sladoledom kod bazena u odredjeno vreme. Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana i do nje vodi tunel ispod puta. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT- EN

Položaj White City Beach 4* hotela:

White City Beach Hotel 4* se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je oko 7 km od Alanje i oko 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel White City Beach 4* ima ukupno 120 smeštajnih jedinica.

 • Standardna soba (28 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 3 osoba).
 • Superior soba (36 m2, 1 velika soba, 1 kupatilo, max 4 osobe).
 • Premium soba sa terasom (30 m2 + 16 m2 terase, jedna soba, kupatilo, max 2 pax ).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen,split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, tepih, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uklučeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića u terminu od 10:00h do 24:00h, bar na plaži od 10:00h do 17:00h sa bezalkoholnim pićima, pivom i vinom i sladoledom kod bazena u odredjeno vreme.

AI koncept hotela White City Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, koktele, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, tursku kafu, nargile, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred, svu hranu i pića posle 24.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena, bar na plaži, poslastičarnica, White - A'la Carte restoran.

Posebno se plaća prema pravilima hotela White City Beach 4*: usluga lekara, frizer, telefon i fax, internet kutak, šoping centar, rent-a-care, usluga pranja veša. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je šljunkovita i peščana i do nje od hotela White City Beach 4* vodi tunel ispod puta. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne naplaćuju. Privatni paviljoni na plaži sa rezervacijom i doplatom.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle, otvoreni Jacuzzi, 2 tobogana, fitnes, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji šou program.

Posebno se plaća prema pravilima hotela White City Beach 4*: bilijar, masaža, Spa & Wellness, sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub