AMC Royal Hotel & Spa

  • AMC Royal Hotel & Spa
  • 63 slika

Hotel AMC Royal ★★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat nalazi na oko 21 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, 16 km od starog centra Hurgade Sakkale i 17 km od El Goune, sa sopstvenom hotelskom peščanom plažom i All Inclusive uslugom, predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel se nalazi na oko 21 km severno od međunarodnog aerodroma u Hu

Hotel AMC Royal Hotel & Spa

Hotel AMC Royal ★★★★★ - Al Ahyaa, Hurgada, Egipat nalazi na oko 21 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, 16 km od starog centra Hurgade Sakkale i 17 km od El Goune, sa sopstvenom hotelskom peščanom plažom i All Inclusive uslugom, predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel se nalazi na oko 21 km severno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi, 16 km od starog centra Hurgade Sakkale i 17 km od El Goune.

Plaža:

Hotel ima svoju peščanu plažu. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom a drugi deo kupališna zone sa plitkom vodom i preporučuje se korišćenje obuće za kupanje. Dugačkim molom možete doći do dublje vode.

Sadržaj:

Recepcija, glavni restoran Blue Lagoon, 3 A la carte restorana (The Cesar, italijanski restoran, Palms Island, sa orijentalnom kuhinjom i Kona Kai, sushi bar), Pub Shots Fun, više barova, 2 otvorena bazena, tobogane, dečiji klub, dečije igralište, Wi-Fi internet na javnim površinama hotela, stoni tenis, pikado, bilijar, odbojka na pesku, aerobik, noćni klub, fitnes centar, Spa centar (sauna, parno kupatilo, masaže, razni tretmani itd.), sportovi na vodi itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, bade mantil i papuče, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, sef, klima uređaj, SAT TV, aparat za čaj/kafu, balkon ili terasu. Sobe mogu imati pogled na vrt, grad, planinu, bazen ili bočni pogled na more.

Usluga:

All inclusive (Sve uključeno) prema hotelskim pravilima. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub