Garden Resort Bergamot

 • Garden Resort Bergamot
 • 36 slika

Hotel Viking Garden Hotel & Spa Hotel & Spa ★★★★ - Kemer, Turska odmor u Kemeru. Privlačan Viking Garden Hotel & Spa hotel prelepo je smešten u jednom od nekadašnjih vrtova narandže, a u proleće gosti mogu uživati u finom mirisu rascvetanog drveća. All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač, ka

Hotel Garden Resort Bergamot

Hotel Viking Garden Hotel & Spa Hotel & Spa ★★★★ - Kemer, Turska odmor u Kemeru. Privlačan Viking Garden Hotel & Spa hotel prelepo je smešten u jednom od nekadašnjih vrtova narandže, a u proleće gosti mogu uživati u finom mirisu rascvetanog drveća. All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač, kafa, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h, bar na plaži od 09:00-18:30 h - hladna i topla pića i snek bufe, pauza za kafu. Centar popularnog letovališta Kemer sa svojim mogućnostima za kupovinu, restoranima, barovima i lukom nalazi se na pešačkoj udaljenosti. Hotel ima privatnu plažu, koja je udaljena cca. 600 m od hotela, postoji šatl-bus koji vozi do plaže. All inclusive koncept uključuje i uslugu hrane i pića na plaži. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje. Arhitektura ovog porodičnog odmarališta podseća na stil Otomanskog carstva i savršeno se uklapa u ovo prelepo okruženje. Deca će biti zbrinuta u mini klubu, postoji poseban dečiji bazen kao i igralište. Pored toga, postoji glavni otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima, kao i bazen samo za odrasle u vrtu za opuštanje (otvoren od 15. maja/15. oktobra). Gosti se mogu prepustiti potpunom opuštanju u spa centru. Fantastičan hotel za parove i porodice sa decom.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Viking Garden Hotel & Spa hotela:

Viking Garden Hotel & Spa hotel se nalazi u centru Kemera. Hotel je udaljen cca. 55 km od aerodroma u Antalija.

Smeštaj:

Hotel Viking Garden Hotel & Spa 4* ima ukupno 262 smeštajnih jedinica u dva bloka.

Glavna zgrada:

 • Standardna soba (23 m2 , jedna soba i kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (28 m2 , max 4osoba, dve odvojene sobe, kupatilo),
 • 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (doplata ), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon...

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni kolač, kafa, čaj, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h, užina na plaži od 09::-18:30 sa hladnim i toplim pićima i užinom,  pauza za kafu.

AI koncept hotel Viking Garden Hotel & Spa 4* ne uključuje: uvozna pića,specijalna i uvozna vina, flaširana pića, sveže voćne sokove, A’la Carte restoran, sladoled, tursku kafu,hrana i pića nakon 23:00h, sobna usluga.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, A’la Carte restorani- mediteranski i turski , lobi bar, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema uslovima hotela Viking Garden Hotel & Spa 4*: usluga lekara, vešeraj, telefon, fax, internet, prodavnice, rent-a-car. Wi-Fi u lobiju se ne naplaćuje.

Plaža hotela Viking Garden Hotel & Spa 4*:

Hotelska privatna peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju. Plaža je udaljena cca. 600 m od hotela, postoji šatl-bus koji vozi do plaže.. All inclusive koncept uključuje  uslugu hrane i pića na plaži.

Sport i zabava:

Otvoreni  bazeni za decu i odrasle, zatvoren bazen samo za odrasle, tobogani, tursko i parno kupatilo, sauna, fitnes centar, teniski tereni.

Zabavni programi tokom dana, specijalni večernji šou programi. Mini klub za decu od 4-12 godina, dečije igralište, različiti programi. Mini klub za deco od 04-12 godina,  igralište, mini Disko uveče. 

Posebno se plaća prema uslovima hotela Viking Garden Hotel & Spa 4*: sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene, bilijar, masaža,soba za igru, Wellness centar i salon lepote.

Napomena:

Fantastičan hotel za parove i porodice sa decom.

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

www.washingtonresorthotel.com.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije