Saygili Beach Hotel

  • Saygili Beach Hotel
  • 25 slika

Hotel Saygili Beach ★★★ - Kumkoy, Side, Turska je dobar izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 50m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR A

Hotel Saygili Beach Hotel

Hotel Saygili Beach ★★★ - Kumkoy, Side, Turska je dobar izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h. Hotelska peščana plaža je udaljena 50m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj Saygili Beach 3* hotela:

Hotel Saygili Beach 3* se nalazi u regiji Kumkoy. Udaljen je 1 km od centra Sidea i 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Saygili Beach 3* raspolaže sa 64 smeštajne jedinice. Standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu na recepciji), mini bar (samo voda po dolasku), pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, kafa, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 22:00h.

All inclusive koncept hotela Saygili Beach 3* ne uključuje: uvozna i ostala pića, sveže cedjene voćne sokove, tursku kafu, espresso, sladoled, flaširana i pića u limenci, flaširanu vodu, svu hranu i pića posle 22:00h, hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar na bazenu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Saygili Beach 3*: usluga lekara, telefon, fax, sef na recepciji. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotelska peščana plaža je udaljena 50m od hotela Saygili Beach 3*. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i decu, tobogan.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Saygili Beach 3*: stoni tenis, sportovi na vodi.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.