Club Serena Beach

 • Club Serena Beach
 • 78 slika

Hotel Benata Hotel ★★★★★ Manavgat, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 20 km od Manavgata i 80 km od aerodroma Antalija. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, prepodnevnu užinu, ručak, popodnevnu užinu, večeru, ponoćnu užinu, kafi, čaj, kolače, dečiji bufe, dfijetalni i vegeterijasnki bu

Hotel Club Serena Beach

Hotel Benata Hotel ★★★★★ Manavgat, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 20 km od Manavgata i 80 km od aerodroma Antalija. Nudi: Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, prepodnevnu užinu, ručak, popodnevnu užinu, večeru, ponoćnu užinu, kafi, čaj, kolače, dečiji bufe, dfijetalni i vegeterijasnki bufe, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani sa rezervacijom unapred i besplatno jednom tokom sedmodnevnog boravka, Beach bar na plaži do 18h. Hotel se nalazi na privatnoj peščano - šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Benata Hotel hotela:

Hotel Benata 5* se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 20 km od Manavgata i 80 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Benata 5* ima ukupno 150 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dvospratnoj glavnog zgradi i 11 blokova:

 • Selectum soba (27m2, pavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj, kupatilo, max. 2+1 osoba),
 • Selectum large soba (38m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj + sofa, kupatilo, max. 3+1 osoba),
 • Selectum family soba (47m2, dve spavaće sobe, jedna je sa francuskim ležajem, druga sa tri singl ležaja, dva kupatila, max. 5 osoba),
 • Selectum garden soba sa đakuzijem (38m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + singl ležaj + sofa, kupatilo, đakizi na terasi, max. 3+1 osoba),
 • Selectum garden family soba (47m2, dve spavaće sobe, jedna sa francuskim ležajem, druga sa tri singl ležaja, dva kupatila, max. 5 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Benata 5* ima: balkon, kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, bade mantil, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, mineralna voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakodnevno), set za kafu i čaj, sef, SAT TV i muzičke kanale, Wi-Fi internet.

Usluga:

Hotel Benata 5* nudi Ultra All Inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, prepodnevnu užinu, ručak, popodnevnu užinu, večeru, ponoćnu užinu, kafi, čaj, kolače, dečiji bufe, dfijetalni i vegeterijasnki bufe, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani sa rezervacijom unapred i besplatno jednom tokom sedmodnevnog boravka, Beach bar na plaži do 18h.

UAI koncept ne uključuje: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića koja nisu u meniju, specijalna vina, premium pića, flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, a la carte restorani: turska kuhinja, riblji specijaliteti, meksička kuhinja i italijanska kuhinja, barovi u okviru hotelskog kompleksa, disko klub. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara, frizer, pranje veša, prodavnice, rent a car.

Plaža hotela Benata Hotel 5*:

Hotel se nalazi na privatnoj peščano - šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Privatni paviljoni na plaži su uz rezervaciju i dodatno se naplaćuju.

Sport i zabava:

Zatvoreni i otvoreni bazeni, dečiji bazeni, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije