Klas More Beach Hotel

  • Klas More Beach Hotel
  • 24 slika
  • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Klas More Beach ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj, kafa, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 24:00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži od 11:00h do 18:

Hotel Klas More Beach Hotel

Hotel Klas More Beach ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj, kafa, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 24:00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži od 11:00h do 18:00h. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža (postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže), sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju.

 

 

Položaj Klas More Beach hotela:

Klas More Beach 4* se nalazi u regiji Mahmutlar. Hotel je udaljen 10 km od centra Alanje i 130 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Klas More Beach 4* ima ukupno 287 smeštajne jedinice.

Sve sobe su standardne i nalaze se u 3 bloka (23 m2, francuski ležaj + single ležaj,  max 2+1 osobe) 

Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, parket ili tepih, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevni kolači, čaj, kafa, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 24:00h, snek bar i bezalkoholna pića na plaži od 11:00h do 18:00h.

AI kocept hotela Klas More Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, hranu i piće posle 24:00h, piće u disko klubu, sveže voćne sokove, sobnu uslugu, tursku kafu, koktele, sladoled.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena i bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Klas More Beach 4*: usluga lekara, frizer, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe i kompjuterske igre, Wi Fi u lobiju je uz doplatu.

Plaža hotela Klas More Beach 4*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža (postoji tunel ispod puta koji vodi od hotela Klas More Beach 4* do plaže), sa ležaljkama i suncobranima koji se ne naplaćuju (peškiri - uz doplatu).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle sa delom za decu, zatvoreni bazen, tobogan, stoni tenis, fitnes centar, odbojka na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Klas More Beach 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, masaža, sauna.

Napomena:

Tokom sezone, hotel ima pravo da promeni neke od sadržaja bez prethodnog obaveštavanja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Lokacije