Galaxy Beach Hotel

  • Galaxy Beach Hotel
  • 38 slika
  • Peščana plaža
  • Blizu plaže
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Otvoreni bazen
  • Fitness

Hotel Galaxy Beach Hotel ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna ( pivo, vino, rakija, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23.00h. Hotelska privatna plaža je

Hotel Galaxy Beach Hotel

Hotel Galaxy Beach Hotel ★★★★ - Mahmutlar, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna ( pivo, vino, rakija, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23.00h. Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 30m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO - EN
Položaj Galaxy Beach 4* hotela:

Hotel Galaxy Beach 4* se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je 14 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Galaxy Beach 4* ima ukupno 116 smeštajnih jedinica raspoređenih u 2 bloka. Sve sobe su standardne sobe (22 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:‚

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, domaća alkoholna ( pivo, vino, rakija, votka, džin) i bezalkoholna pića od 10:00h do 23.00h.

AI koncept hotela Galaxy Beach Hotel 4* ne uključuje: uvozna pića, svu hranu i pića posle 23.00h, sveže voćne sokove, sva flaširana pića, tursku kafu, sobnu uslugu, mini bar u sobi.

Sadržaj:‚

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, snek bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Galaxy Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, kompjuterske igre, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju hotela.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana. Udaljena je 30m od hotela Galaxy Beach Hotel 4*, od kog je deli put (postoji tunel koji vodi do plaže). Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Peškiri za plažu uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes, stoni tenis, odbojka na plaži. Lagana animacija, mini klub za decu, igraonica, mini diskoteka u večernjim satima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Galaxy Beach 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na vodi, bilijar.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub