Seaden Valentine Resort & Spa

  • Seaden Valentine Resort & Spa
  • 34 slika

Hotel Seaden Valentine Resort & SPA ★★★★★ - Side, Turska (Adult Hotel 16+) je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno), na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera i kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte r

Hotel Seaden Valentine Resort & Spa

Hotel Seaden Valentine Resort & SPA ★★★★★ - Side, Turska (Adult Hotel 16+) je savršen izbor za odmor u Sideu 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno), na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera i kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, udaljena je 200 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
HOTEL INFO - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Seaden Valentine Resort & SPA 5* hotela:

Seaden Side Valentine Hotel 5* se nalazi u Kumkoy regiji, udaljen je 4 km od Sidea i 70 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Seaden Valentine Resort & SPA 5* poseduje ukupno 250 smeštajnih jedinica:

  • Standardna soba (32m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2 osobe),
  • Standard comfort sobe (32m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, pogled more, max.2 osobe),
  • Swim up sobe (32m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, direktni pristup na bazenu, max.2 osobe),
  • Suit sobe (42m2, 1 spavaća soba, 1 dnevna soba bez vrata između, 1 kupatilo max. 2 osobe).

Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa kadom/ tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), ketler i set za kafu i čaj,sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, laminat, balkon/ terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno), na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje (švedski sto): piće dobrodošlice, doručak, kasni doručak, ručak, jutarnje i popodnevne užine, večera i kasna noćna užina, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled u određenim terminima, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

AI koncept hotela Seaden Valentine Resort & SPA 5* ne uključuje: sve vrste uvoznih pića, specijalna vina, sveže voćne sokove, tursku kafu,sobnu uslugu, drugo korišćenje A'la Carte restorana, sva pića posle 24.00h, kao i sva pića u Welnes centru.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, barovi u okviru hotelskog kompleksa, A'la Carte restorani (turska kuhinja, daleko istočna i italijanska).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Seaden Valentine Resort & SPA 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, internet kutak, shoping centar, rent a car. Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i drugim zajedničkim prostorijama, kao i u sobama.

Plaža:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita, udaljena je 200 m od hotela Seaden Valentine Resort & SPA 5*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle, fitnes centar, odbojka na plaži, stoni tenis,tursko kupatilo,sauna. Zabavni program tokom dana i večeri nekoliko puta nedeljno, tematske večeri.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Seaden Valentine Resort & SPA 5*: sportovi na vodi, bilijar, masaža, Spa & Welnes centar.

Napomena:

Više informacija o hotelu Seaden Valentine Resort & SPA 5* na: www.seadenhotels.com


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.