Brascos

 • Brascos
 • 58 slika
 • First minute
 • Centar - Stari grad
 • Kvalitet i cena
 • Odličan WiFi
 • Odlična hrana
 • Čist-uredan
 • Besplatni klimatizacija i WiFi

Hotel Brascos ★★★ - Retimno, Krit se nalazi u centru gradića Retimna, na 50 m od ulaza u “Stari grad”, 350 m od „Venecijanske luke“ - odlična hrana, izuzetno prijatan i pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića Retimna. polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), besplatan WiFi. Položaj: Hotel Brascos se nalazi u centru gradića Retimna , na 50 m od

Hotel Brascos

Hotel Brascos ★★★ - Retimno, Krit se nalazi u centru gradića Retimna, na 50 m od ulaza u “Stari grad”, 350 m od „Venecijanske luke“ - odlična hrana, izuzetno prijatan i pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića Retimna. polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), besplatan WiFi.

 

Položaj:

Hotel Brascos se nalazi u centru gradića Retimna, na 50 m od ulaza u “Stari grad”, 350 m od „Venecijanske luke“, 80 km od aerodroma Heraklion.

Plaža:

Od velike lepe peščane plaže ima oko 10 minuta hoda kroz živopisne gradske uličice sa radnjama i suvenirnicama (350 m do mora, a šetalištem još nekih 450 m do velike peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama uz doplatu).

Hotelski sadržaj:

Brascos je jedan od prvih izgrađenih hotela u Retimnu koji je potpuno renoviran 2000. godine. Poznat je po prijatnoj atmosferi i ljubaznom osoblju hotela. Ima 6 spratova, jedan restoran, nov moderan bar na krovu hotela sa pogledom na ceo Retimno, lift, mali otvoreni bazen ispred restorana (oko 70 m2). Besplatan WIFI u celom hotelu.

Smeštaj u hotelu Brascos:

Hotel ima 86 soba. Standardna dvokrevetna soba ima kupatilo, centralnu klimu (besplatno), SAT TV, mini frižider, telefon, fen, besplatan WIFI internet, većina soba ima balkon. Sobe su dvokrevetne. Određeni broj soba ima mogućnost dodavanja trećeg - pomoćnog ležaja, koji je na rasklapanje. Hotel ima veoma mali broj soba koji primaju uz dve odrasle osobe i dvoje dece (kreveti na sprat).

Usluga:

Polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - usluživanje prema Covid protokolu Vlade Republike Grčke).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Izuzetno prijatan hotel sa ljubaznim osobljem i odličnim sveže pripremljenim grčkim i internacionalnim jelima. ODLIČNA HRANA. Pogodan za one koji vole da su u centru lepog mediteranskog gradića, okruženi radnjama, suvenirnicama i živopisnim uličicama kroz koje ih vodi put do plaže.

CHECK-IN: 15:00 CHECK-OUT: 11:00

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u Brascos hotelu ★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije