Melas Holiday Village

 • Melas Holiday Village
 • 34 slika

Hotel Melas Holiday Village ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu za leto 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, sladoled u popodnevnim časovima, mini bar u sobama. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i

Hotel Melas Holiday Village

Hotel Melas Holiday Village ★★★★★ - Kumkoy, Side, Turska je savršen izbor za odmor u Sideu za leto 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, sladoled u popodnevnim časovima, mini bar u sobama. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka u jednom od njih, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, sladoled u odredjenom terminu, pića u disko klubu do 02:00h (u Melas Resort Hotel-u). Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj :

 Melas Holiday Village se nalazi u regiji Kumkoy, udaljen je 2 km od Sidea i 65km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Melas Holiday Village 5* ima 327 smeštajnih jedinica raspoređenih u dvospratnim i trospratnim klub zgradama:

 • Standardne sobe (20 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 dete ),
 • Economy sobe (18 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe, nalazi se na zadnjoj strani hotela blizu akva parka),
 • Family eco sobe (26 m2, velika soba, kupatilo, max 2+2dece , nalazi se u klupskom delu),
 • Family deluxe sobe (26 m2, velika spavaća soba, kupatilo, max 4 osobei),
 • Apartman (45 m2, jedna ili dve spavaće sobe, dnevni boravak, mini kuhinja, kupatilo, max 4+1 osoba, nalazi se u klupskom delu).

Sve sobe hotela Melas Holiday Village 5* imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu ili split klimu, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunju svaka dva dana), ketler, set za čaj i kafu, laminat ili pločice, sef, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni noćni bufe, sladoled u popodnevnim časovima, mini bar u sobama. A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i samo jednom tokom boravka u jednom od njih, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h - 24:00h, sladoled u odredjenom terminu, pića u disko klubu do 02:00h (u Melas Resort Hotel-u).

All inclusive koncept hotela Melas Holiday Village 5* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i pića u limenci, sveže ceđene voćne sokove, energetska pića, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, A'la Carte restorani: turski, riblji i internacionalni restoran), barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Melas Holiday Village 5*: usluge lekara, usluge čuvanja dece, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, frizer, telefon, fax, internet, šoping centar, rent a car. Wi-Fi (slabog protoka) je dostupan u celom hotelu.

Plaža hotela Melas Holiday Village 5*:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu ( pri dolasku )  koji se ne naplaćuju. Menjanje peškira za plažu se naplaćuje.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 4 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski teren, stoni tenis, odbojka na plaži, košarka, skvoš, mini golf, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina sa različitim aktivnostima i programima, mini disko uveče.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Melas Holiday Village 5*: masaža, bilijar, internet kafe i kompjuterske igrice, sportovi na vodi, osvetljenje za teniske terene i časovi tenisa.

Napomena:

Hotel Melas Holiday Village 5* renoviran je 2013/2014. godine.

Hotel Melas Holiday Village 5* nije namenjen osobama sa posebnim potrebama zbog velikog broja stepenica u hotelu. Gosti Melas Holiday Village hotela  mogu koristiti samo disko klub hotela Melas Resort (sve ostale sadržaje gosti mogu koristiti samo u svom hotelu).

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu