Sultan Sipahi Resort

  • Sultan Sipahi Resort
  • 40 slika

Hotel Sultan Sipahi Resort ★★★★- Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h. Hotelska plaža je peščana (deo Kleopatrine plaže). Položaj

Hotel Sultan Sipahi Resort

Hotel Sultan Sipahi Resort ★★★★- Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h. Hotelska plaža je peščana (deo Kleopatrine plaže).

 

Položaj Sultan Sipahi Resort hotela:

Sultan Sipahi Resort Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 120 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Sultan Sipahi Resort 4* ima ukupno 215 smeštajnih jedinica raspoređenih u 3 zgrade.

  • Standardne sobe (15-25 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Large corner soba (25-30 m2, velika spavaća soba, kupatilo, max. 3 osobe),
  • Family sobe (35-40 m2, spavaća i dnevna soba sa vratima između, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, Wi Fi (uz doplatu), balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevni kolači, čaj i kafa, večera, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00 - 23.00h.

AI koncept hotela Sultan Sipahi Resort 4* ne uključuje: uvozna pića, svu hranu i pića posle 23.00h, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića, hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sultan Sipahi Resort 4*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, telefon, fax, internet kafe, Wi-Fi besplatan u javnim prostorijama.

Plaža hotela Sultan Sipahi Resort 4*:

Hotelska plaža je peščana (deo Kleopatrine plaže). Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu - uz doplatu. Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i deo za decu, 1 tobogan, fitnes, tursko kupatilo i sauna (besplatni od 12:00h do 14:00h), stoni tenis, odbojka na plaži, mini klub za decu od 4 - 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sultan Sipahi Resort 4*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar.

Napomena:

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije