Michell Hotel Spa Beach Club

  • Michell Hotel Spa Beach Club
  • 30 slika
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Teniski teren
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Samo za odrasle
  • Peščano-šljunkovita plaža
  • Fitnes & SPA

Hotel Michell Hotel & SPA Beach Club ★★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa, kasna noćna užina i noćni mini bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, snek restoran na plaži o

Hotel Michell Hotel Spa Beach Club

Hotel Michell Hotel & SPA Beach Club ★★★★★ - Kestel, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: Ultra all Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa, kasna noćna užina i noćni mini bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, snek restoran na plaži od 10:00h do 18:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 500 m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Michell Hotel & SPA Beach Club 5*:

Michell Hotel Spa Beach Club 5* se nalazi u Kestel regiji. Udaljen je 7km od centra Alanje i 130 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Michell Hotel Spa Beach Club 5* ima ukupno 200 smeštajnih jedinica.

  • Standardne sobe (22m2, spavaća soba, kupatilo, max 3 osobe),
  • Family sobe (35m2, francuski ležaj, 2 single ležaja i sofa, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar( voda i sokovi se svakodnevno dopunjuju), sef, pločice, SAT TV sa muzičkim kanalima, balkon.

Usluga:

Ultra all Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, kafa, kasna noćna užina i noćni mini bufe, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, snek restoran na plaži od 10:00h do 18:00h, sladoled u određeno vreme, A'la Carte restoran uz rezervaciju unapred i jednom tokom boravka.

Ultra all inclusive koncept hotela Michell Hotel Spa Beach Club 5* ne uključuje: sva uvozna pića, specijalna vina, sveže ceđene voćne sokove, flaširana pića.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A'la Carte restoran, snek bar na plaži, bar pored bazena i lobi bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Michell Hotel Spa Beach Club 5*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, telefon, fax, internet, frizer, rent-a-car, šoping centar. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 500 m od hotela Michell Hotel Spa Beach Club 5*. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju. Gostima je na raspolaganju besplatan šatl bus do plaže. Peškiri za bazen i za plažu - uz depozit. Paviljoni su uz rezervaciju unapred i dodatno se plaćaju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za odrasle, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, teniski tereni, skvoš, stoni tenis, odbojka na plaži, mini košarka, mini golf, lagani zabavni program.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Michell Hotel Spa Beach Club 5*: sportovi na vodi, masaža, Spa i Wellness centar, bilijar, osvetljenje za teniske terene i oprema.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.