Adora Calma Beach Hotel

 • Adora Calma Beach Hotel
 • 28 slika
 • Naša preporuka
 • Peščana plaža
 • Za parove
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Samo za odrasle
 • Otvoreni bazen
 • Na plaži

Hotel Adora Calma Beach ★★★★ - Kizilot, Manavgat, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 15km od centra Sidea i Manavgata i 80km od aerodroma u Antaliji i odličan je izbor za letovanje u Sideu. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, caj i kolači, večera, domaća alkoholna i

Hotel Adora Calma Beach Hotel

Hotel Adora Calma Beach ★★★★ - Kizilot, Manavgat, Side, Turska se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 15km od centra Sidea i Manavgata i 80km od aerodroma u Antaliji i odličan je izbor za letovanje u Sideu. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, caj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, koncentrovani voćni sokovi. Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se unapred rezervisu i posebno se plaćaju prema pravilima hotela. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Adora Calma Beach 4* hotela:

Adora Calma Beach hotel 4* se nalazi u regiji Kizilot. Udaljen je 15km od centra Sidea i Manavgata i 80km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Adora Calma Beach 4* ima 65 smestajnih jedinica rasporedjenih u zgradama u stilu bungalova:

 • Standard sobe (23 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2 osobe),
 • Economy sobe (20 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max. 2 osobe ),
 • Deluxe terrace soba (26 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, velika terasa, max. 2 osobe),
 • Romantic private pool soba sa pogledom na more (26 m2 , 1 spavaća soba, 1 kupatilo, privatna terasa sa bazenom, max. 2 osobe).

Sve sobe u hotelu Adora Calma Beach 4* imaju: kupatilo sa tušem, fen, papuče,split klimu, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), laminat, TV sa satelitskim programima i muzičkim kanalima, balkon ili terasu. Sve sobe su isključivo sa francuskim ležajem.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, koncentrovani voćni sokovi.

AI koncept hotela Adora Calma Beach 4* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled, flaširana pića, koktele, specijalna vina, svu hranu i pića nakon 24:00h, uslugu u sobi.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena. Posebno se plaća prema pravilima hotela Adora Calma Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, telefon, fax, rent a car. Wi Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima za plažu koji se ne naplaćuju. Paviljoni na plaži se unapred rezervišu i posebno se plaćaju prema pravilima hotela Adora Calma Beach 4*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, Tursko kupatilo, sauna, mini golf, odbojka na plaži.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Adora Calma Beach 4*: tursko kupatilo, masaža.

Napomena:

Renoviran: zima 2019/2020 ceo hotel.

www.adorabeachhotel.com

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije za Turska avionom leto 2022 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2022

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.