Antique Roman Palace

 • Antique Roman Palace
 • 50 slika
 • Blizu centra grada
 • Blizu plaže
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Antique Roman Palace ★★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, popodnevni čaj, kolači, kafa, večera,kasna užina - 24h dostupna hrana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00h, bar na plaži od 09:00h do 19:00h - (bezalkoholna

Hotel Antique Roman Palace

Hotel Antique Roman Palace ★★★★★ - Obakoy, Alanja, Turska je savršen izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, popodnevni čaj, kolači, kafa, večera,kasna užina - 24h dostupna hrana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00h, bar na plaži od 09:00h do 19:00h - (bezalkoholna pića,topli napitci, brza hrana), sladoled ( 3 puta nedeljno po jedan sat). A'la Carte resoran besplatan jednom u toku 7 dana boravka, po mogućstvu uz rezervaciju tri dana unapred, bar na plaži od 10:00h do 23:00h (bezalkoholna pića), Green bar od 10:00h do 02:00h ( lokalna alkoholna pića, bezalkoholna pića, kokteli). Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Udaljena je oko 20 m od hotela od kojeg je deli put. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuj
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Antique Roman Palace hotela:

Antique Roman Palace 5* se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je oko 2 km od centra Alanje i oko 122 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Antique Roman Palace 5* ima ukupno 113 smeštajnih jedinica u 2 bloka:

 • A blok standardne sobe (kvadratura od 20 do 22 m2, max 2+1 osoba),
 • B blok standardne sobe (kvadratura od 20 do 22 m2, max 2+2 osobe),
 • Economy sobe (od 18 do 20 m2, spavaća soba sa kupatilom, bez balkona).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkoholna pića kao dobrodošlica, kasnije se samo voda dopunjuje), tepih, SAT TV i muzički kanali, balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela za doručak, ručak, popodnevni čaj, kolači, kafa, večera,kasna užina - 24h dostupna hrana, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 09.00 do 24.00h, bar na plaži od 09:00h do 19:00h - (bezalkoholna pića,topli napitci, brza hrana), sladoled ( 3 puta nedeljno po jedan sat). A'la Carte resoran besplatan jednom u toku 7 dana boravka, po mogućstvu uz rezervaciju tri dana unapred, bar na plaži od 10:00h do 23:00h (bezalkoholna pića), Green bar od 10:00h do 02:00h ( lokalna alkoholna pića, bezalkoholna pića,kokteli).

UAI koncept hotela Antique Roman Palace 5* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, alkoholna pića u baru na plaži, sveže voćne sokove.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto), A’la Carte restoran na plaži, snek bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Antique Roman Palace 5*: usluga lekara, usluga pranja veša, hemijsko čišćenje. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu.

Plaža:

Hotelska privatna plaža je peščana i šljunkovita. Udaljena je oko 20 m od hotela Antique Roman Palace 5*, od kojeg je deli put. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, dušeci uz doplatu. Peškiri za plažu uz depozit, menjanje peškira uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, fitnes,tursko kupatilo (dozvoljeno koriscenje 25 min) zabavni program tokom dana i večeri, turske večeri, jednom nedeljno muzika uživo, mini klub i igralište za decu od 4 do 12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Antique Roman Palace 5*: sauna, masaža, sportovi na vodi.

Napomena:

Hotel Antique Roman Palace 5* renoviran je 2015.godine.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu