Arsi Hotel

  • Arsi Hotel
  • 21 slika
  • Centar grada
  • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
  • Otvoreni bazen

Hotel Arsi ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni kolači i kafa, čaj, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h. Privatna šljunkovita plaža je udaljena 80m od hotela. ALL INCLUSIVE

Hotel Arsi Hotel

Hotel Arsi ★★★★ - Alanja, Antalija, Turska je odličan izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni kolači i kafa, čaj, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23.00h. Privatna šljunkovita plaža je udaljena 80m od hotela.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Hotel Arsi 4* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 135 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Arsi 4* ima ukupno 83 smeštajne jedinice:

  • Standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
  • Economy sobe (standardne sobe bez balkona).
  • Sve sobe imaju: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, mini bar (uz doplatu),  SAT TV i muzičke kanale, laminat, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevni kolači i kafa, čaj, standardna domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10h do 23.00h.

AI koncept hotela Arsi 4* ne uključuje: uvozna pića, pića na plaži, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića posle 23.00h, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arsi 4*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša,sef ( na recepciji )  telefon, fax, rent-a-car. Wi-Fi je besplatan u lobiju.

Plaža hotela Arsi 4*:

Privatna šljunkovita plaža je udaljena 500 m od hotela Arsi 4*. Ležaljke i suncobrani na plaži uz doplatu. Ležaljke i suncobrani pored bazena se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Arsi 4*: tursko kupatilo, sauna, masaža, sportovi na vodi.

www.arsihotels.com 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.