Novia White Lilyum

  • Novia White Lilyum
  • 28 slika

Hotel MG White Lilyum ★★★★★- Camyuva, Kemer, Antalija,Turska se nalazi u regiji Camyuva, na 6 km od centra Kemera i 65 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja, popodnevna i večernja užina, večera, dečiji kutak u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bez

Hotel Novia White Lilyum

Hotel MG White Lilyum ★★★★★- Camyuva, Kemer, Antalija,Turska se nalazi u regiji Camyuva, na 6 km od centra Kemera i 65 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja, popodnevna i večernja užina, večera, dečiji kutak u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00 h, sladoled u određenim satima, snek bar na plaži od 10:00-18:00.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj MG White Lilyum hotela:

Hotel se nalazi u regiji Camyuva, na 6 km od centra Kemera i 65 km od aerodroma u Antaliji

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu MG White Lilyum 5* iznosi 188.

Standardne sobe (24-32 m2 , spavaća soba, kupatilo, za max 2+1 osoba)

Svaka soba hotela poseduje: kupatilo sa kadom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjava svakodnevno), sef, SATTV sa muzičkim kanalima, tepih i balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, jutarnja, popodnevna i večernja užina, večera, dečiji kutak u glavnom restoranu, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00 h, sladoled u određenim satima, snek bar na plaži od 10:00-18:00.

Nije uključeno u koncept all inclusiva u hotelu MG White Lilyum 5*:  uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, flaširana i pića u limenkama, specijalna vina, hrana i piće posle 23:00 h

Sadržaj:

Glavni restoran, lobi bar, bar kod bazena i bar na plaži.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela MG White Liliyum 5*: lekar, čuvanje dece, pranje veša, telefon, fax, internet i kompjuterske igrice, frizer, prodavnice. WI-FI internet slabijeg protoka je bez doplate u lobiju hotela.

Plaža hotela MG White Lilyum 5*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je na 150 m od hotela. Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu su bez doplate.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, dva tobogana, teretana, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis. Zabavni programi uz animatore tokom dana, večernji šuo programi. Mini klub za decu između 4-12 godina.

Dodatno se plaća prema pravilima hotela MG White Liliyum 5*: sportovi na vodi, salon lepote, masaže, bilijar

Napomena:

HOTEL ZADRŽAVA PRAVO PROMENA, BEZPRETHODNOG OBAVEŠTAVANJA

www.mghotels.com.tr


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Kemer cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2023. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Sadržaji
    • Ležaljke za plažu

Lokacije