Steigenberger Golf Resort

  • Steigenberger Golf Resort
  • 30 slika

Hotel Steigenberger Golf Resort ★★★★★ - El Gouna, Hurgada, Egipat, smešten je u El Gouni u središtu profesinalnog golf terena (US PGA) na oko 34 km od aerodroma u Hurgadi, pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Steigenberger Golf Resort 5* je smešten u El Gouni u središ

Hotel Steigenberger Golf Resort

Hotel Steigenberger Golf Resort ★★★★★ - El Gouna, Hurgada, Egipat, smešten je u El Gouni u središtu profesinalnog golf terena (US PGA) na oko 34 km od aerodroma u Hurgadi, pruža All inclusive - Sve uključeno uslugu prema hotelskim pravilima i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Steigenberger Golf Resort 5* je smešten u El Gouni u središtu profesinalnog golf terena (US PGA) na oko 34 km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

Mala hotelska plaža je privatna i peščana sa pogledom na golf terene. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Steigenberger Golf Resort hotela:

Recepcija, više restorana (restoran Fairways sa internacionalnom kuhinjom, a la carte restoran La Rotisserie sa internacionalnom kuhinjom itd.), više barova, 2 otvorena bazena, Wi-Fi internet, na javnim mestima u hotelu, Spa centar (fitnes, masaža, parno kupatilo, razni tretmani itd.), aerobik, animacija, stoni tenis, pikado, dečije igralište, razni sportovi na vodi itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj. Sobe imaju: klima uređaj, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, bade mantil i papuče, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel ne prima kućne ljubimce.

El Gouna je turističko naselje, oko 20 km severno od Hurgade. El Gouna zgrade su dizajnirane od strane mnogih uticajnih evropskih i američkih arhitekata da podsećaju na tradicionalnu egipatsku arhitekturu. El Gouna je specijalizovana za sportove na vodi, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing i snorkelling. Postoji nekoliko plaža: uključujući plažu Zeituna koja se nalazi na sopstvenom ostrvu, Mangroovi Beach, Beach Moods itd. Mreža kanala omogućava mnogim hotelima da imaju svoju plažu, čak i stotine metara u unutrašnjosti. Većinu ovih kanala prelaze mali kameni mostovi. Postoje tri glavne oblasti u El Gouna, Downtown, Tamr Henna Square i Abu Tig Marina

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Steigenberger Golf Resort 5*.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije