Sea Star Beau Rivage Hotel

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Sea Star Beau Rivage Hotel
  • 25 slika

Hotel Sea Star Beau Rivage ★★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je duga oko 300 metara, sa koralnim grebenom i pontonom sa jedne stranu, u oblasti El Dahar, sa uslugom All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela, odličan je izbor za letovanje u Hurgadi 2022. Objekat se sastoji od 271 sobe. Ovaj popularni hotel nudi savršen boravak za p

Hotel Sea Star Beau Rivage Hotel

Hotel Sea Star Beau Rivage ★★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je duga oko 300 metara, sa koralnim grebenom i pontonom sa jedne stranu, u oblasti El Dahar, sa uslugom All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela, odličan je izbor za letovanje u Hurgadi 2022. Objekat se sastoji od 271 sobe. Ovaj popularni hotel nudi savršen boravak za poslovne i rekreativne putnike. Objekat je pristupačan za invalidska kolica.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Sea Star Beau Rivage 5* hotel se nalazi u oblasti El Dahar, udaljen od centra Hurgade, Sakkala, oko 7 km, dok je aerodrom u Hurgadi udaljen oko14 km.

Plaža:

Hotel Sea Star Beau Rivage 5* je na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je duga oko 300 metara, sa koralnim grebenom i pontonom sa jedne strane. Preporučuje se obuća za plažu. Suncobrani, ležaljke, peškiri na plaži i bazenu su besplatni.

Sadržaj:

Recepcija, menjačnica, bankomat, glavni restoran, A la Carte italijanski restorani, ostava za prtljag, tri bara, tri bazena, bazen za decu, fitnes, fudbal, odbojka, pikado, bilijar, stoni tenis, skvoš, animacija, disko, sefovi na recepciji, menjačnica, prodavnice, mini klub, animacija. Dodatno se plaćaju: spa centar, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, masaža, kozmetički salon, sportovi na vodi, centar za ronjenje, servis za pranje rublja, lekar, internet centar, Wi-Fi internet u celom hotelu Sea Star Beau Rivage 5* uz doplatu na licu mesta.

Smeštaj u Sea Star Beau Rivage hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bočni pogled more i sadrže SAT TV, mini bar (uz doplatu na licu mesta-ne obuhvata ni vodu), kupatilo (tuš ili kada), telefon, fen za kosu, sef i balkon.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Sea Star Beau Rivage 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Sea Star Beau Rivage 5*.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije