Sheraton Miramar Resort El Gouna

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. El Gouna
 • Sheraton Miramar Resort El Gouna
 • 28 slika
 • Naša preporuka

Hotel Sheraton Miramar Resort ★★★★★ - El Gouna, Egipat je pravljen u miksu arapskog, egipatskog i nubijskog stila. Izgrađen je na 9 manjih ostrva, povezanih baštenskim stazama i pešačkim mostovima. Nalazi se oko 36 km od aerodrma u Hurgadi i oko 2 km od centra El Gouna, nudi uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel She

Hotel Sheraton Miramar Resort El Gouna

Hotel Sheraton Miramar Resort ★★★★★ - El Gouna, Egipat je pravljen u miksu arapskog, egipatskog i nubijskog stila. Izgrađen je na 9 manjih ostrva, povezanih baštenskim stazama i pešačkim mostovima. Nalazi se oko 36 km od aerodrma u Hurgadi i oko 2 km od centra El Gouna, nudi uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Sheraton Miramar Resort 5* je pravljen u miksu arapskog, egipatskog i nubijskog stila. Izgrađen je na 9 manjih ostrva, povezanih baštenskim stazama i pešačkim mostovima. Nalazi se oko 36 km od aerodrma u Hurgadi i oko 2 km od centra El Gouna.

Plaža:

Hotelska plaža je obezbeđena kamenim bedemom, a pošto je cela obala sastavljena iz više laguna, postoji i deo prilagođen kupanju sa direktim ulazom u vodu sa peščanom plažom, kao i deo sa koralnim grebenom. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj Sheraton Miramar Resort hotela:

Recepcija, 8 restorana (restoran Oriental 1001 sa regionalnom i internacionalnom kuhinjom, restoran La Piscina sa italijanskom kuhinjom itd.), više barova (bar Miramar je sa živom muzikom), 2 otvorena bazena, Wi-Fi internet, na javnim mestima u hotelu, mali tržni centar, Spa & Wellness centar (fitnes, masaža, razni tretmani itd.), teretana, animacija, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, razni sportovi na vodi itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj. Sobe imaju: klima uređaj, kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, bade mantil i papuče, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, balkon/terasa. Sobe imaju pogled na lagunu, bazen i plažu.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Sheraton Miramar Resort ne prima kućne ljubimce.

El Gouna je turističko naselje, oko 20 km severno od Hurgade. El Gouna zgrade su dizajnirane od strane mnogih uticajnih evropskih i američkih arhitekata da podsećaju na tradicionalnu egipatsku arhitekturu. El Gouna je specijalizovana za sportove na vodi, uključujući ronjenje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, parasailing i snorkelling. Postoji nekoliko plaža: uključujući plažu Zeituna koja se nalazi na sopstvenom ostrvu, Mangroovi Beach, Beach Moods itd. Mreža kanala omogućava mnogim hotelima da imaju svoju plažu, čak i stotine metara u unutrašnjosti. Većinu ovih kanala prelaze mali kameni mostovi. Postoje tri glavne oblasti u El Gouna, Downtown, Tamr Henna Square i Abu Tig Marina

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije