Continental Hurgada

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Continental Hurgada
 • 36 slika

Hotel Continental ★★★★★- El Memsha, Hurgada, Egipat nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, oko 4 km od aerodroma i oko 7 km od starog dela Hurgade, Sakkala. Hotel se nalazi u prelepom zalivu i savršen je za porodičan odmor, nudi uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Continental 5* nalazi se u novoj turističkoj zo

Hotel Continental Hurgada

Hotel Continental ★★★★★- El Memsha, Hurgada, Egipat nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, oko 4 km od aerodroma i oko 7 km od starog dela Hurgade, Sakkala. Hotel se nalazi u prelepom zalivu i savršen je za porodičan odmor, nudi uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Continental 5* nalazi se u novoj turističkoj zoni Memša, oko 4 km od aerodroma i oko 7 km od starog dela Hurgade, Sakkala. Hotel se nalazi u prelepom zalivu i savršen je za porodičan odmor.

Plaža:

Hotel Continental 5* koristi privatnu marinu sa peščanom plažom sa blagim ulazom u more. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sadržaj Continental hotela:

Recepcija, 6 restorana i barova, otvoreni bazen sa delom za decu, dečiji klub Snoopy (od 4 do 12 godina) i mini disko, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama-lobi hotela, stoni tenis, tenis, skvoš, bilijar, SPA centar, sportovi na vodi itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju klima uređaj, SAT TV, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta),sef, ketler, terasu ili balkon.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Continental ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije