Hilton Hurghada Plaza

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Hilton Hurghada Plaza
 • 30 slika
 • Naša preporuka

Hotel Hilton Plaza ★★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi starom delu Hurgade, El Dahar, pored tržnog centra Hurghada City Centre, na prelepoj peščanoj plaži u obliku uvale. Hilton Plaza se nalazi na oko 8 km od Sakkale. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 13 km. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Hilton Plaza 5*. ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN Položaj: Hotel H

Hotel Hilton Hurghada Plaza

Hotel Hilton Plaza ★★★★★ - El Dahar, Hurgada, Egipat se nalazi starom delu Hurgade, El Dahar, pored tržnog centra Hurghada City Centre, na prelepoj peščanoj plaži u obliku uvale. Hilton Plaza se nalazi na oko 8 km od Sakkale. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 13 km. Nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Hilton Plaza 5*.

ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

Položaj:

Hotel Hilton Plaza 5* se nalazi starom delu Hurgade, El Dahar, pored tržnog centra Hurghada City Centre, na prelepoj peščanoj plaži u obliku uvale. Hilton Plaza se nalazi na oko 8 km od Sakkale. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 13 km.

Plaža:

Hotel Hilton Plaza 5* se nalazi na prelepoj privatnoj peščanoj plaži, u obliku uvale. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni (na all inclusive usluzi). Pored plaže je izdvojena marina.

Sadržaj:

Hilton Plaza poseduje 9 restorana i barova, sa restoranom sa atraktivnom ponudom plodova mora i pogledom na marinu, kao i restoranom sa azijskom kuhinjom. Hotel ima i otvoreni bazen sa barom, dečiji bazen sa toboganima, Spa i Wellness centar, teretanu, saunu, hidromasažnu kadu, masažu, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, aerobik, teniski teren, mini klub za decu, stoni tenis) itd.

Smeštaj u Hilton Plaza hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), sef, telefon, klima uređaj, fen za kosu, pribor za pripremu čaja/kafe, pribor za peglanje, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, deo za sedenje. U standard sobi, bez balkona, sa pogledom na baštu ili zgradu (pogled pozadi), koja je na donjim spratovima, prvo dete, do 5.99 godina, ne plaća smeštaj i deli ležaj sa roditeljima. Deluxe soba je bez balkona, prvo dete, do 5.99 godina, ne plaća smeštaj i deli ležaj sa roditeljima.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Hilton Plaza 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Hilton Plaza 5*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel Hilton Plaza 5*, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Hilton Plaza 5*.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije