Pickalbatros Aqua Park Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Pickalbatros Aqua Park Resort
 • 39 slika
 • Naša preporuka

Hotel Albatros Aqua Park Hotel ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, sa prelepim vrtom i aqua parkom u svom sastavu, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Albatros Aqua Park 4* se nalazi u južnom delu Hurgade, na Safaga roudu. Udaljen je oko 12 km od Sakale, a od aerodroma

Hotel Pickalbatros Aqua Park Resort

Hotel Albatros Aqua Park Hotel ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, sa prelepim vrtom i aqua parkom u svom sastavu, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Albatros Aqua Park 4* se nalazi u južnom delu Hurgade, na Safaga roudu. Udaljen je oko 12 km od Sakale, a od aerodroma je udaljen oko 8 km. Pripada poznatom lancu hotela Pickalbatros.

Plaža:

Hotel Albatros Aqua Park se nalazi oko 500 metara od peščane plaže, do koje vozi besplatan šatl bus. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni.

Sadržaj:

Albatros Aqua Park hotel ima recepciju, restoran, bar, sneck bar, bazene za odrasle i decu, veliki aqua park, prelep vrt sa terasom za sunčanje, hamam, fitnes centar, sauna, klub za decu, stoni tenis, Wi-Fi internet u lobiju, Lobi bar, menjačnica, sef, a uz doplatu, na licu mesta i uslugu pranja, čišćenja, peglanja, čuvanja dece, kao i usluge spa i wellness centra.

Smeštaj u Albatros Aqua Park hotelu:

Svaka soba je dvokrevetna (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetna sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj).  Sobe imaju balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), SAT TV, klima, mini frižider, telefon, aparat za čaj i kafu, sef, fen za kosu Standarne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Family sobe se sastoje od dve sobe povezane vratima i jednog kupatila.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Albatros Aqua Park 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Albatros Aqua Park 4*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije