Pickalbatros Blu Spa Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Pickalbatros Blu Spa Resort
 • 27 slika
 • Samo za odrasle

Hotel Pickaltaros Blu Spa Resort Park Adults only (samo za osobe 16+ god.) ★★★★★ - Hurgada, Egipat je hotel modernog dizajna sagrađen krajem 2022. god. Namjenjen je samo za odrasle osobe preko 16 god. Smešten je na popularnom šetalištu Memša, odmah pored hotela iz istog lanca Pickalbatros White Beach. Udaljen je oko 3 km od aerodroma u Hurgadi. ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Pickaltar

Hotel Pickalbatros Blu Spa Resort

Hotel Pickaltaros Blu Spa Resort Park Adults only (samo za osobe 16+ god.) ★★★★★ - Hurgada, Egipat je hotel modernog dizajna sagrađen krajem 2022. god. Namjenjen je samo za odrasle osobe preko 16 god. Smešten je na popularnom šetalištu Memša, odmah pored hotela iz istog lanca Pickalbatros White Beach. Udaljen je oko 3 km od aerodroma u Hurgadi.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Pickaltaros Blu Spa Resort je hotel modernog dizajna sagrađen krajem 2022. god. Namjenjen je samo za odrasle osobe preko 16 god. Smešten je na popularnom šetalištu Memša, odmah pored hotela iz istog lanca Pickalbatros White Beach. Udaljen je oko 3 km od aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

Pickalbatros Blu Spa Resort je smešten na peščanoj plaži. Suncobrani, ležaljke i peškiri su besplatni za goste hotela.

Sadržaj hotela Pickaltaros Blu Spa Resort Park 5*:

Pickalbatros Blu Spa Resort poseduje recepciju, lobi, glavni i nekoliko A la carte restorana, lobi bar, bar na plaži, bar u spa centru, nekoliko spoljašnji bazena kao i jedan unutrašnji bazen, spa centar, teretanu, kozmetički salon, bilijar, odbojku na plaži itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo (tuš ili kada), sef, telefon, klima uređaj, fen za kosu, pribor za pripremu čaja/kafe, balkon/terasa, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV.

Usluga:

Ultra All Inclusive – sve uključeno prema pravilima hotela Pickalbatros Blu Spa Resort 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Detaljniji opis sadržaja i soba možete pogledati na zvaničnom sajtu

https://www.pickalbatros.com/blu-spa-resort-hurghada

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.
Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu Pickalbatros Blu Spa Resort 5* vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Pickalbtaros Blu Spa Resort 5*.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije