Rixos Premium Magawish Suites & Villas

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Rixos Premium Magawish Suites & Villas
 • 42 slika
 • Naša preporuka

Hotel Rixos Premium Magawish ★★★★★ - Hurgada, Egipat je jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi, otvoren 2021. god, na Safaga road, na putu između El Memsha i Sahl Hasheesh-a. Udaljen je oko 12 km od centra Hurgade i oko 7 km od aerodroma. Nudi uslugu Ultra All Inclusive – sve uključeno prema pravilima hotela Rixos Premium Magawish 5*. ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Rixos Premium Ma

Hotel Rixos Premium Magawish Suites & Villas

Hotel Rixos Premium Magawish ★★★★★ - Hurgada, Egipat je jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi, otvoren 2021. god, na Safaga road, na putu između El Memsha i Sahl Hasheesh-a. Udaljen je oko 12 km od centra Hurgade i oko 7 km od aerodroma. Nudi uslugu Ultra All Inclusive – sve uključeno prema pravilima hotela Rixos Premium Magawish 5*.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Rixos Premium Magawish Hotel je jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi, otvoren 2021. god, na Safaga road, na putu između El Memsha i Sahl Hasheesh-a. Udaljen je oko 12 km od centra Hurgade i oko 7 km od aerodroma.

Plaža:

Rixos Premium Magawish se nalazi na prelepoj, peščanoj plaži sa plitkom vodom (u jednom delu plaže se nalazi koralni greben).

Sadržaj hotela Rixos Premium Magawish 5*:

Rixos Premium Magawish poseduje recepciju sa lobijem, nekoliko restorana i barova, spoljašnje bazene, dečiji bazen, animaciju i mini klub za decu, teretanu, wi-fi, stoni tenis, sportske aktivnosti itd…

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj).

Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo (tuš ili kada), sef, telefon, klima uređaj, fen za kosu, pribor za pripremu čaja/kafe, balkon/terasa, radio, mini bar, SAT TV, wi-fi.

Usluga:

Ultra All Inclusive – sve uključeno prema pravilima hotela Rixos Premium Magawish 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd

Detaljniji opis sadržaja i soba možete pogledati na zvaničnom sajtu hotela

https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-premium-magawish-suites-villas

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.
Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu Rixos Premium Magawish 5* vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Rixos Premium Magawish 5*.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije