Sentido Casa Del Mar Resort

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Sentido Casa Del Mar Resort
 • 25 slika

Hotel Jaz Casa Del Mar Resort ★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat smešten je u središtu grada Hurgade, na samo 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Hurghada. Odmaralište ima 204 dobro dizajnirane sobe za goste opremljene pogodnostima i sadržajima koji će vam trebati tokom boravka. Divne sobe uključuju balkone s pogledom na bazen za uživanje u mirnim jutrima. Hotel je delimično obnovljen 2019.

Hotel Sentido Casa Del Mar Resort

Hotel Jaz Casa Del Mar Resort ★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat smešten je u središtu grada Hurgade, na samo 10 minuta vožnje od međunarodnog aerodroma Hurghada. Odmaralište ima 204 dobro dizajnirane sobe za goste opremljene pogodnostima i sadržajima koji će vam trebati tokom boravka. Divne sobe uključuju balkone s pogledom na bazen za uživanje u mirnim jutrima. Hotel je delimično obnovljen 2019. godine i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu El Mamsha. Od centra grada Sakkala, hotel je udaljen oko 8 km, dok je međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 4 km.

Plaža:

Hotel Jaz Casa Del Mar Resort se nalazi na 400 metara od peščane plaže i deli plažu sa hotelom Jaz Casa Del Mar Beach 5*. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj hotela:

Jaz Casa Del Mar Resort Hotel ima 2 otvorena bazena, jedan sa toboganima, fitnes, bilijar, pikado, stoni tenis, Wi-Fi internet na javnim površinama - recepciji, glavni restoran Panorama, restoran La Terrace, 2 pool bara, diskoteku, mini klub za decu, igralište za decu, animaciju itd.

Smeštaj Jaz Casa Del Mar Resort hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Superior sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, SAT TV, aparat za kafu/čaj, balkon ili terasu, sa pogledom na vrt ili bazen.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Jaz Casa Del Mar Resort 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Jaz Casa Del Mar Resort 4*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije