Serry Beach Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • Serry Beach Resort
  • 32 slika

Hotel Serry Beach ★★★★★ - Hurgada, Egipat je luksuzan hotel otvoren 2023. Nalazi se u novom delu Hurgade, na poznatom šetalištu Memša. Udaljen je oko 7 km od Sakale i 5 km od aerodroma Hurgada. Nudi uslugu all inclusive – sve uključeno prema pravilima hotela Serry Beach Resort 5*. ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Hotel Serry Beach je luksuzan hotel otvoren 2023. Nalazi se u novom delu Hurga

Hotel Serry Beach Resort

Hotel Serry Beach ★★★★★ - Hurgada, Egipat je luksuzan hotel otvoren 2023. Nalazi se u novom delu Hurgade, na poznatom šetalištu Memša. Udaljen je oko 7 km od Sakale i 5 km od aerodroma Hurgada. Nudi uslugu all inclusive – sve uključeno prema pravilima hotela Serry Beach Resort 5*.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Hotel Serry Beach je luksuzan hotel otvoren 2023. Nalazi se u novom delu Hurgade, na poznatom šetalištu Memša.  Udaljen je oko 7 km od Sakale i 5 km od aerodroma Hurgada.

Plaža:

Hotel Serry Beach se nalazi na prelepoj, peščanoj plaži na kojoj su suncobrani i ležaljke dostupni gostima hotela.

Sadržaj hotela Serry Beach 5*:

Hotel Serry Beach poseduje recepciju, lobi, više restorana i barova, spoljašnji bazen, animacije, konferencijska sala, wi-fi besplatan u zajedničkim prostorijama hotela, akva park u hotelu Sindbad Club (preko puta šetališta) itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo (tuš ili kada), sef, telefon, klima uređaj, fen za kosu, pribor za pripremu čaja/kafe, balkon/terasa, radio, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV.

Usluga:

All Inclusive – sve uključeno prema pravilima hotela Serry Beach Resort 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd

Detaljniji opis sadržaja i soba možete pogledati na zvaničnom sajtu: https://www.theserry.com/en

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.
 Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu  Serry Beach Resort 5* vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Serry Beach Resort 5*.


Lokacije