Sindbad Club

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Sindbad Club
 • 26 slika

Hotel Sindbad Club & Aqua Parkt ★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat je smešten u oblasti El Memsha u Hurgadi, noviji centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 4 km, a od centra Hurgade Sakale oko 6 km. FACT SHEET - EN Položaj: Hotel Sindbad Club & Aqua Park je smešten u oblasti El Memsha u Hurgadi , noviji centar Hurgade sa puno prod

Hotel Sindbad Club

Hotel Sindbad Club & Aqua Parkt ★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat je smešten u oblasti El Memsha u Hurgadi, noviji centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 4 km, a od centra Hurgade Sakale oko 6 km.

FACT SHEET - EN

Položaj:

Hotel Sindbad Club & Aqua Park je smešten u oblasti El Memsha u Hurgadi, noviji centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 4 km, a od centra Hurgade Sakale oko 6 km.

Plaža:

Hotel je udaljen oko 400 metara od peščane plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Sadržaj:

Hotel u svom sadržaju ima više otvorenih bazena, dečiji bazen, Aqua Park, Spa centar (parno kupatilo, masaža, hidromasažna kada, sauna), teretana, animacija, dečiji klub, pikado, teniski teren, stoni tenis, bilijar, restoran, bar, snack bar, Wi-Fi internet na javnim mestima u hotelu

Smeštaj u hotelu Sindbad Club & Aqua Parkt 4*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, SAT TV, klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, električno kuvalo, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije