Titanic Beach Spa & Aqua Park

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Titanic Beach Spa & Aqua Park
 • 42 slika

Hotel Titanic Beach ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat se nalazi u južnom delu, udaljen oko 17 km od centra Hurgade i oko 11 km od aerodroma, pored hotela Titanic Palace 5*. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Beach 5* . ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR Položaj: Hotel Titanic Beach 5* se nalazi u južnom delu, udaljen oko 17 km od centra Hurgade i oko 11 km od aerod

Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

Hotel Titanic Beach ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat se nalazi u južnom delu, udaljen oko 17 km od centra Hurgade i oko 11 km od aerodroma, pored hotela Titanic Palace 5*. Nudi uslugu all inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Beach 5* .

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Titanic Beach 5* se nalazi u južnom delu, udaljen oko 17 km od centra Hurgade i oko 11 km od aerodroma, pored hotela Titanic Palace 5*.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana, duga oko 500 metara koju hotel Titanic Beach 5* deli sa hotelom Titanic Palace. Jedan deo plaže je sa koralnim grebenom, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Ulaz u vodu je koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Ležaljke i suncobrani mogu da se koriste bez doplate.

Sadržaj:

Titanic Beach hotel poseduje 3 restorana, barove u okviru hotelskog kompleksa, bazen, dečiji bazen, Wi-Fi internet na javnim mestima, Spa centar, fitnes centar, salon sa ulepšavanje, usluge pranja i peglanja veša, aqua park, dečiji klub, mini golf, ronjenje sa maskom, ronjenje, kuglanje, pikado, jedrenje na dasci, stoni tenis, bilijar, dečije igralište, teniski teren, usluga čuvanja dece, suvenirnica, automati za prodaju hrane i pića, bankomat, parking.

Smeštaj u Titanic Beach hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe poseduju balkon ili terasu, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, sef, SAT TV, klima uređaj i mini bar (uz doplatu, na licu mesta). Hotel ima standardne i porodične sobe (veće po površini).

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Beach 5* .

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Boravak kućnih ljubimaca u hotelu Titanic Beach 5* nije dozvoljen.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Titanic Beach 5* , za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Titanic Beach 5* .


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije