Titanic Palace

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Hurgada
 • Titanic Palace
 • 55 slika
 • Naša preporuka

Hotel Titanic Palace ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, udaljen oko 17 km od Sakkale i oko 11 km od aerodroma, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno, njegova plaža je peščana, duga oko 500 metara, koju hotel Titanic Palace 5* deli sa hotelom Titanic beach resort i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Titanic Palace 5* se nalazi u

Hotel Titanic Palace

Hotel Titanic Palace ★★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, udaljen oko 17 km od Sakkale i oko 11 km od aerodroma, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno, njegova plaža je peščana, duga oko 500 metara, koju hotel Titanic Palace 5* deli sa hotelom Titanic beach resort i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Titanic Palace 5* se nalazi u južnom delu, udaljen je oko 17 km od Sakkale i oko 11 km od aerodroma.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana, duga oko 500 metara, koju hotel Titanic Palace 5* deli sa hotelom Titanic beach resort. Jedan manji deo plaže je sa koralnim grebenom, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Ulaz u vodu je koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Hotel ima i ponton sa koga gosti mogu do dela sa koralima, brodića ili dubine za kupanje. Ležaljke i suncobrani mogu da se koriste bez doplate.

Sadržaj Titanic Palace hotela:

Restoran, bar, snack bar, bazen, dečiji bazen, fitness centar, masaže, spa i wellness paketi, salon za ulepšavanje, vodeni tobogani, sauna, sadržaji za sportove na vodi u okviru hotela, večernja zabava, dečiji klub, noćni klub, animatori, mini golf, ronjenje sa maskom, ronjenje, kuglanje, pikado, jedrenje na dasci, kuglanje, pikado, stoni tenis, teniski teren, dečije igralište, suvenirnica, prodavnice u hotelu, usluge pranja i peglanja veša, bankomat u okviru objekta, Wi-Fi internet na javnim mestima, parking.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Hotel Titanic Palace 5* se sastoji od glavne zgrade i bungalova, raspolaže sa ukupno 593 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju balkon ili terasu, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, SAT TV, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef. Hotel ima standardne sobe, porodične sobe (veće od standardnih), Bungalove, okružene bazenima.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Titanic Palace 5* .

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Boravak kućnih ljubimaca u hotelu Titanic Palace 5* nije dozvoljen.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Titanic Palace 5* , za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Titanic Palace 5* .


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije