ZYA Regina Resort & Aqua Park

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Hurgada
  • ZYA Regina Resort & Aqua Park
  • 88 slika

Hotel ZYA Regina Resort & Aqua Park ★★★★ - Sakala, Hurgada, Egipat je smešten u prelepom vrtu, na sopstvenoj peščanoj plaži, u centru Sakale, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Regina Resort & Aqua Park 4* i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: ZYA Regina Resort & Aqua Park se nalazi u centru Sakale, a od nove mar

Hotel ZYA Regina Resort & Aqua Park

Hotel ZYA Regina Resort & Aqua Park ★★★★ - Sakala, Hurgada, Egipat je smešten u prelepom vrtu, na sopstvenoj peščanoj plaži, u centru Sakale, nudi uslugu All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Regina Resort & Aqua Park 4* i predstavlja odličan izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

ZYA Regina Resort & Aqua Park se nalazi u centru Sakale, a od nove marine udaljen je oko 500 metara, dok je od aerodroma Hurgada udaljen oko 9 km. U okolini hotela ima mnoštvo restorana, barova i prodavnica. Blizu hotela su Star Fish Restaurant, McDonalds i Costa Café.

Plaža:

Hotel ZYA Regina Resort & Aqua Park 4* je u prelepom vrtu, na sopstvenoj peščanoj plaži, ulazak u vodu je postepen, deo plaže ima koralni greben, gde se savetuje obuća za vodu. Plaža ima ležaljke i suncobrane.

Sadržaj:

Hotel Regina Resort & Aqua Park se nalazi u prelepom vrtu sa palmama i poseduje 3 otvorena bazena i ronilački centar. U baru Shark Stop, u baru na plaži i u baru kraj bazena služe se lagani obroci i osvežavajuća pića. Hotel ima sadržaje za sportove na vodi kao što su ronjenje i jedrenje na dasci - na raspolaganju su uz doplatu, na licu mesta. Od sadržaja hotel ima i restoran, Spa i Wellness centar, sa raznovrsnim tretmanima, fitnes, tursko kupatilo, hidromasažnu kadu, saunu, masažu, animacija, aerobik, skvoš, stoni tenis, bilijar, dečiji bazen i dečije igralište, Wi-Fi internet u zajednickim prostorijama (na recepciji).

Smeštaj u ZYA Regina Resort & Aqua Park hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže: mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu. Standardne sobe imaju pogled na vrt. Bungalovi su jednospratne zgrade sa pogledom na vrt. Superior sobe imaju pogled na bazen. Regale Deluxe sobe imaju bočni pogled na more ili Regale Deluxe sea front, sobe imaju direktan pogled na more.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela ZYA Regina Resort & Aqua Park 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Regina Swiss Inn Resort 4*, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije