Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Makadi Bay
  • Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay
  • 39 slika
  • Naša preporuka

Hotel Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ - Makadi Bay, Hurghada, Egipat, se nalazi na jugu, u oblasti Makadi Bay, udaljen 10 km od zaliva Makadi. Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen je oko 30 km od hotela koji ima peščanu plažu, koja je duga oko 400 metara, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Cleopatra Luxury

Hotel Cleopatra Luxury Resort Makadi Bay

Hotel Cleopatra Luxury Resort ★★★★★ - Makadi Bay, Hurghada, Egipat, se nalazi na jugu, u oblasti Makadi Bay, udaljen 10 km od zaliva Makadi. Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen je oko 30 km od hotela koji ima peščanu plažu, koja je duga oko 400 metara, pruža uslugu All Inclusive i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Cleopatra Luxury Resort 5* se nalazi u zalivu Makadi Bay-u, na oko 33 km od Sakkale, starog, živopisnog turističkog centra Hurgade. Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 30 km.

Plaža:

Hotel Cleopatra Luxury Resort 5* ima peščanu plažu, koja je duga oko 400 metara. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom, a veći deo je zona sa plitkom vodom. Ulaz u vodu je peščani i koralni, voda se povlači, zavisno od plime i tada vode skoro da nema na početku ulaza u vodu, sa plaže. Plaža ima mol, kojim možete pristupiti dubljim vodama. Koralni greben je pogodan za ljubitelje podvodnog sveta i ronjenje ili snorkling.

Sadržaj Cleopatra Luxury Resort hotela:

Restorani, bar, sneck bar, bazeni, uključujući jedan koji se greje tokom zime i 2 dečija bazena, Wi-Fi u javnim prostorijama, menjačnicu, Spa & Wellness centar, sauna, đakuzi, parno kupatilo, teretanu, fitnes. Zabavni i sportski sadržaji: dečiji klub sa spoljnim igralištem, teniski tereni, teren za mini fudbal, boćanje, košarku, odbojku na plaži, stoni tenis, fudbal na plaži, bilijar itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže mini bar (uz doplatu na licu mesta), kupatilo (tuš/kada), fen za kosu, sef, SAT TV, telefon, klima uređaj, balkon itd.

Usluga:

All inclusive Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Cleopatra Luxury Resort ne prima kućne ljubimce.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela. Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije