Steigenberger Resort Ras Soma

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Ras Abu Soma
  • Steigenberger Resort Ras Soma
  • 48 slika

Hotel Steigenberger Resort Ras Soma ★★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat je jedan od najnovijih hotela u Hurgadi, udaljen je 55 km od aerodroma, nalazi se u zalivu Soma Bay, poznatom po prelepim peščanim plažama i tirkiznim bojama mora. Položaj: Nalazi se u mestu Soma Bay, oko 55km od aerodroma i 50km od centra Hurgade Plaža: Hotel se nalazi na svojoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim greben

Hotel Steigenberger Resort Ras Soma

Hotel Steigenberger Resort Ras Soma ★★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat je jedan od najnovijih hotela u Hurgadi, udaljen je 55 km od aerodroma, nalazi se u zalivu Soma Bay, poznatom po prelepim peščanim plažama i tirkiznim bojama mora.

 

 

Položaj:

Nalazi se u mestu Soma Bay, oko 55km od aerodroma i 50km od centra Hurgade

Plaža:

Hotel se nalazi na svojoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

Sadržaj hotela Steigenberger Resort Ras Soma 5*:

Hotel predstavlja savršenu kombinaciju modernog i elegantnog. U ponudi ima 409 smeštajnih jedinica različitog tipa. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Kvalitetnom uslugom koju nudi, karakterističnom za lanac hotela Steigenberger, hotel predstavlja siguran izbor za sve one koji svoj odmor žele da provedu u luksuzu, uz vrhunsku hranu i raznovrsne sadržaje.

Za decu tu su dečiji bazen i igralište.

Ostali sadržaji: limuzina, parking, apoteka, doktor, usluga pranja i peglanja veša.

Smeštaj:

Hotel u ponudi ima 409 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler, mini bar, Wi-Fi internet.

Usluga:

Usluga u hotelu je All Inclusive (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Kahramana (glavni restoran), Cabana Pool Side Restaurant (italijanska kuhinja), Maya Beach Restaurant & Bar (riblji specijaliteti), Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant (samo za goste starije od 16 godina) i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant.

Plaća se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića u barovima: Safari Lobby Bar & Lounge, Cabana Pool Bar, Aqua Bar Maya Beach Bar i The Shisha, a la carte restorani (besplatni za All Inclusive uslugu).

Sport i zabava:

Hotel u ponudi ima nekoliko bazena od kojih su dva olimpijska, dečiji bazen, odbojku na plaži, boćanje, dnevna i večernja animacija, stoni tenis, jogu, terene za tenis, Wi-Fi internet.

Plaća se: sportovi na vodi, oprema za tenis.

Spa & wellness

Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: prostorije za relaksaciju, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena:

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)
    • Tenis
  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub
  • Restorani i barovi
    • Restoran

Lokacije