Caribbean World Resort Soma Bay

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Safaga
 • Caribbean World Resort Soma Bay
 • 48 slika
 • Naša preporuka

Hotel Caribbean World Resort Soma Bay ★★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat sa predivnom peščanom plažom, SPA centrom, mini aqua parkom i brojnim terenima za razne sportove, Caribbean World Resort predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi. ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN Položaj Caribbean World Resort 5* hotela: Hotel se nalazi u mirnom delu Hurgade, Soma Bay, na 45 kilometara južno od međunarodnog

Hotel Caribbean World Resort Soma Bay

Hotel Caribbean World Resort Soma Bay ★★★★★ - Soma Bay, Hurgada, Egipat sa predivnom peščanom plažom, SPA centrom, mini aqua parkom i brojnim terenima za razne sportove, Caribbean World Resort predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - EN

Položaj Caribbean World Resort 5* hotela:

Hotel se nalazi u mirnom delu Hurgade, Soma Bay, na 45 kilometara južno od međunarodnog aerodroma u Hurgadi.

Plaža:

Plaža je prostrana, peščana sa postepenim ulaskom u vodu. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo je lepo uređena kupališna zona, sa ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj:

Caribbean World Resort ima 4 restorana, 3 bazena za odrasle (jedan bazen se greje u toku zime) i 1 za decu (koji se greje u toku zime), mali aqua park sa tri tobogana, vodeni park, bankomat i menjačnicu, amfiteatar za 500 osoba, fitnes centar, Wi-Fi internet u lobiju, dečiji klub, animacije, terene za razne sportove, tenis (uveče se naplaćuje), fudbal, boćanje, košarka, shuttle bus. Uz doplatu na licu mesta, internet, frizerski salon, usluga pranja i peglanja veša, prevoz od/do aerodroma, rent-a-car, banka, lekar, prodavnice, spa centar (sauna, hamam, jacuzzi, masaža).

Smeštaj:

Sobe hotela Caribbean World Resort 5* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže: kupatilo (tuš), minibar (uz doplatu, na licu mesta), sef, SAT TV, telefon, klima uređaj, balkon/treasa. Hotel nudi: Superior sobe, koje mogu imati pogled na baštu ili vrt i Deluxe sobe, koje imaju bočni pogled na more.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Caribbean World Resort 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Caribbean World Resort 5*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumacija pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi - motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel Caribbean World Resort 5*, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Caribbean World Resort 5*.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije