Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort by Neverland Hurghada

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Safaga
 • Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort by Neverland Hurghada
 • 52 slika
 • Naša preporuka

Hotel Albatros Alf Leila Wa Leila ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, ima sopstvenu peščanu plažu od koje je udaljen oko 850 metara. Šatl bus vozi besplatno goste hotela do i sa plaže. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni. Sa brojnim sadržajima, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Albatros Alf Leila Wa Leila 4* hotel pripada po

Hotel Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort by Neverland Hurghada

Hotel Albatros Alf Leila Wa Leila ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat, ima sopstvenu peščanu plažu od koje je udaljen oko 850 metara. Šatl bus vozi besplatno goste hotela do i sa plaže. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni. Sa brojnim sadržajima, predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Albatros Alf Leila Wa Leila 4* hotel pripada poznatom lancu Pickalbatros hoteli. Udaljen je oko 16 km od centra Sakkala, a od aerodroma oko 10 km. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini Senzo Mall, šoping centra.

Plaža:

Hotel ima sopstvenu peščanu plažu od koje je udaljen oko 850 metara. Šatl bus vozi besplatno goste hotela do i sa plaže. Ležaljke i suncobrani za goste hotela su besplatni.

Sadržaj:

Hotel Albatros Alf Leila Wa Leila ima recepciju, nekoliko restorana i barova, bazene za odrasle i decu, fitnes centar, tursko i parno kupatilo, saunu, SPA i wellness centar, dečije igralište, klub za decu, stoni tenis, mini golf, Wi-Fi internet dostupan na javnim mestima, menjačnicu, sef, suvenirnicu, a uz doplatu masaža, usluge pranja, čišćenja i peglanja, bilijar, tenis, kao i usluga čuvanja dece.

Smeštaj u Albatros Alf Leila Wa Leila hotelu:

Svaka soba je dvokrevetna (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetna sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Soba ima balkon/terasu, kupatilo (tuš ili kada), SAT TV, klima, mini frižider, telefon, aparat za čaj i kafu, sef, fen za kosu Standarne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Family sobe se sastoje od dve sobe povezane vratima i jednog kupatila.

Usluga:

All inclusive - sve uključeno prema pravilima hotela Albatros Alf Leila Wa Leila 4*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u hotelu Albatros Alf Leila Wa Leila 4*.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije