Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada

 1. Egipat
 2. Hurgada
 3. Safaga
 • Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada
 • 41 slika
 • Naša preporuka

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat posedujeći temtatski i Aqua Park u Egiptu, nudi All inclusive uslugu prema hotelskim pravilima. Peščana plaža je udaljena oko 900 metara od hotela i goste vozi besplatan šatl bus do plaže čini ga odličnim izborom za letovanje u Hurgadi 2024. ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: Pickalbatros Jungle Aqua Par

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada ★★★★ - Safaga road, Hurgada, Egipat posedujeći temtatski i Aqua Park u Egiptu, nudi All inclusive uslugu prema hotelskim pravilima. Peščana plaža je udaljena oko 900 metara od hotela i goste vozi besplatan šatl bus do plaže čini ga odličnim izborom za letovanje u Hurgadi 2024.

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

 

Položaj:

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada nalazi se oko 16 km od centra Hurgade, Sakkala, a od aerodroma oko 10 km. Senzo mall je udaljen oko 800 metara od hotela. Kompleks je moderno uređen, sastoji se od blokova bungalova raspoređenih oko bazena i u vrtu. Ima 33 bazena i 35 tobogana. Najveći je temtatski i aqua park u Egiptu.

Plaža:

Peščana plaža je udaljena oko 900 metara od hotela i goste vozi besplatan šatl bus do plaže. Gosti koriste plažu Dana Beach Resort hotela. Ležaljke, suncobrani, peškiri i madraci su besplatni. Hotel ima svoj plažni bar.

Sadržaj hotela Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland Hurghada:

Recepcija, menjačnica, 6 restorana, 11 barova, 33 bazena za decu i odrasle (14 se greju tokom zime), 21 tobagan za odrasle i 14 za decu, fudbal, teretana, šah na otvorenom, aerobik, mini golf, dečji Aqua Park, animacija tokom dana i večeri, bazen i klub, Wi-Fi internet na recepciji. Posebno se plaćaju: sobna usluga, SPA centar (hamam, sauna, masaža), tenis, pikado, bilijar, usluga pranja veša, salon lepote, prodavnice, doktor, čuvanje dece, šiša, sveže ceđeni sokovi i flaširana pića.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe su bungalovskog tipa i imaju: klima uređaj, balkon/terasa, telefon, sef, kupstilo (kada ili tuš), fen za kosu i mini bar (uz doplatu, na licu mesta). Standardne sobe imaju pogled na baštu ili bazen. Porodične sobe su veće od standardnih.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.

All Inclusive koncept je trenutno važeći i postoji mogućnost manjih korekcija, koje se tiču satnice usluga, lokacije gde se realizuje usluga, sadržaje uključene u koncept all inclusive, sezonalnosti (letnja i zimska sezona) itd.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije