Sunrise Romance Resort

  1. Egipat
  2. Hurgada
  3. Sahl Hasheesh
  • Sunrise Romance Resort
  • 39 slika

Hotel Sunrise Romance Resort ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, namenjen je isključivo odraslima (starijim od 16 godina), nudi uslugu All inclusive., sve uključeno prema pravilima hotela Sunrise Romance Resort 5* i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Sunrise Romance Resort 5* (ex. Premier Roman

Hotel Sunrise Romance Resort

Hotel Sunrise Romance Resort ★★★★★ - Sahl Hasheesh, Hurgada, Egipat, smešten na sopstvenoj peščanoj plaži, namenjen je isključivo odraslima (starijim od 16 godina), nudi uslugu All inclusive., sve uključeno prema pravilima hotela Sunrise Romance Resort 5* i predstavlja savršen izbor za letovanje u Hurgadi 2021.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj:

Hotel Sunrise Romance Resort 5* (ex. Premier Romance) se nalazi u oblasti Sahl Hasheesh na promenadi dugoj oko 5 km. Udaljen je oko 25 km južno od Hurgade i oko 21 km južno od aerodroma.

Plaža hotela Sunrise Romance Resort 5*:

Hotelska plaža je peščana, duga oko 200 metara, nalazi se preko puta promenade. Jedan manji deo plaže je sa koralnim grebenom, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom i postepenim ulazom. Poseduje Beach bar, a peškiri, ležaljke i suncobrani mogu da se koriste bez doplate.

Sadržaj Sunrise Romance Resort 5*:

Restoran, A la Carte resorane u kojima se služi indijska, morska, italijanska i kineska hrana, barove u okviru hotelskog kompleksa, bazen, Wi-Fi internet, na javnim mestima, Spa centar, sportovi na vodi, ronjenje sa maskom, ronjenje, pikado, stoni tenis, bilijar, parking, bankomat u okviru objekta, menjačnica.

Smeštaj u hotelu Sunrise Romance Resort 5*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe hotela Sunrise Romance Resort 5* poseduju balkon ili terasu, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, SAT TV, klima uređaj, sef i mini-bar (uz doplatu, na licu mesta). Superior soba ima pogled na planine ili grad. Deluxe soba ima pogled na baštu ili bazen ili bočni pogled more. Deluxe Swim Up, soba je na prizemlju, sa direktnim ulaskom u bazen.

Usluga:

All inclusive. Sve uključeno prema pravilima hotela Sunrise Romance Resort 5*.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Hotel Sunrise Romance Resort 5* je samo za odrasle, tj. ne prima osobe mlađe od 16 godina! Boravak kućnih ljubimaca u hotelu nije dozvoljen.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima A la Carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela Sunrise Romance Resort 5*, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela Sunrise Romance Resort 5*.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel Sunrise Romance Resort 5*.


Lokacije