Theodoros

  1. Grčka
  2. Krf
  3. Agios Georgios južni
  • Theodoros
  • 8 slika

Kuća Theodoros ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka se nalazi u veoma mirnom kraju, na oko 150 metara od najbliže peščane plaže u Agios Georgiosu i oko 250 metara od hotela Golden Sands 3* i u saradnji sa Golden Sands 3★ hotelom nudi odličan izbor All inclusive usluge za idealno letovanje na Krfu 2021. Položaj: Kuća Theodoros se nalazi nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju. Udaljena je oko 150

Hotel Theodoros

Kuća Theodoros ★★ - Agios Georgios, Krf, Grčka se nalazi u veoma mirnom kraju, na oko 150 metara od najbliže peščane plaže u Agios Georgiosu i oko 250 metara od hotela Golden Sands 3* i u saradnji sa Golden Sands 3★ hotelom nudi odličan izbor All inclusive usluge za idealno letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Kuća Theodoros se nalazi nedaleko od centra mesta, u veoma mirnom kraju. Udaljena je oko 150 metara od mora i oko 250 metara od hotela Golden Sands 3*.

Smeštaj:

Kuća Theodoros ima veliko i lepo uređeno dvorište sa tušem. Svi apartmani i studiji imaju čajnu kuhinju, frižider, TV, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon i klima uređaj (uz doplatu na licu mesta, 5 eur dnevno). Kuća raspolaže sa 1/2 studija i 1/4 apartmani. Dvokrevetni studiji se nalaze u prizemlju i imaju jednu prostoriju sa dva odvojena kreveta. Svaki apartman poseduje po dve spavaće sobe, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom i odvojenu kuhinju. U jednoj sobi nalazi se francuski ležaj, a u drugoj dva odvojena kreveta.

Usluga:

All inclusive – usluga se služi u restoranu hotela Golden Sands 3★ koji je udaljen od kuće Teodoros oko 250 metara.

All inclusive usluga:

1. Doručak buffet od 07:30h - 10:00h u restoranu
2. Ručak buffet od 13:00h - 15:00h u restoranu
3. Večera buffet od 19:00h - 21h u restoranu
4. Užine od 10:00h - 18:30h u baru pored bazena (pite, tost, pomfrit, sendviči, pice, kolači, sladoled)

Sva jela i piće će posluživati osoblje hotela.

All inclusive program uključuje piće u baru pored bazena od 10.00-22.00h: bezalkoholna pića, vodu, sokovi, lokalna alkoholna pića (Ouzo, Vodka, točeno pivo, domaće vino), frape, kafu, čaj.
All inclusive program ne uključuje: sva ostala alkoholna pića, flaširana pića, sva ostala lokalna ili uvozna pića.

Posle 22:00h sva pića i jela se dosatno naplaćuju.
Radno vreme:
Bazen: 10:00h - 19:00h
Bar pored bazena: 10:00h - 22:00h
Glavni restoran: samo u slučaju kiše i lošeg vremena
Hotel zadržava pravo da promeni all inclusive bez prethodne najave.

Plaža:

Nalazi se na oko 150 metara od najbliže peščane plaže u Agios Georgiosu.

Sport i zabava:

Korišćenje bazena hotela Golden Sands (ležaljke se naplaćuju prema pravilima hotela), tenis, stoni tenis - besplatno

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.Lokacije