Corfu Hellinis Hotel

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Kanoni
 • Corfu Hellinis Hotel
 • 16 slika

Hotel CNIC Hellinis ★★★ - Kanoni, Krf, Grčka prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji nosi oznaku 3 zvezdice. Nalazi se na istočnoj oblai Krfa u poznatom letovalištu Kanoni, udaljen oko 600 m od šljunkovite plaže Kanoni , nudi uslugu All Inclusive i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021. Položaj: Hellinis Hotel je smešten u poznatom letovalištu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Član je grupacij

Hotel Corfu Hellinis Hotel

Hotel CNIC Hellinis ★★★ - Kanoni, Krf, Grčka prema zvaničnoj lokalnoj kategorizaciji nosi oznaku 3 zvezdice. Nalazi se na istočnoj oblai Krfa u poznatom letovalištu Kanoni, udaljen oko 600 m od šljunkovite plaže Kanoni, nudi uslugu All Inclusive i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2021.

 

Položaj:

Hellinis Hotel je smešten u poznatom letovalištu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Član je grupacije CNic Hotels, kao i Paleo Art Nouveau Hotel (bivši Paleokastritsa Hotel). Hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji, odmah preko puta Pontikonisi (Mišje ostrvo). Udaljen je oko 100 m od autobuske stanice, 150 m od centra, 2.5 km od aerodroma, 3 km od grada Krfa i 4.5 km od luke.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Hellinis 3* je 90. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen na upit, balkon ili terasu, TV, klima uređaj i frižider. Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: sef (recepcija), direktna telefonska linija.

 • Jednokrevetne sobe (12 m2 - jedan ležaj)
 • Dvokrevetne sobe - dva klasična ležaja,
 • Dvokrevetna (bez balkona), dva odvojena ležaja.

Tip dodatnog ležaja - sofa/krevet na rasklapanje. Krevetac na upit - besplatan.

Usluga:

Novi uslovi All inclusive usluge od 10.06.2021.

 • Doručak buffet od 07:30h - 11:00h u restoranu
 • Ručak buffet od 13:00h - 15:30h u restoranu
 • Večera buffet od 18:30h - 21h u restoranu  

Sva jela i piće će posluživati naše osoblje.

All inclusive program hotela CNIC Hellinis 3* uključuje: bezalkoholna pića, vodu, lokalna alkoholna pića (Ouzo, Vodka, Brandy, Gin, Tequila, Whiskey, Rum, kokteli), domaća piva, vina, frape, kafu, čaj.

All inclusive program ne uključuje: sva ostala alkoholna pića, flaširana pića, sva ostala lokalna ili uvozna pića. Posle 22:00h sva pića i jela se dodatno naplaćuju.

Radno vreme:

Bazen: 10:00h - 19:00h
Bar pored bazena: 10:00h - 24:00h

Sadržaj Hellinis hotela:

Recepcija koja radi 24h, menjačnica, bar, bar pored bazena, noćni klub, bežični internet u zajedničkim prostorijama hotela, parking na otvorenom. Posebno se plaća prema pravilima hotela Cnic Hellinis 3*: usluga lekara, čuvanje dece, fax, rent-a-car.

Plaža:

Hotel Hellinis je udaljen oko 600 m od šljunkovite plaže Kanoni. Suncobrani i ležaljke se naplaćuju. Peškiri za bazen se plaćaju na licu mesta.

Sport i zabava:

Stoni tenis.

VAŽNO OBAVEŠTENJE:

Grčko veće je otkazano zbog COVID 19.
Hotelske zabave će organizovati hotelsko osoblje ili sami gosti.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krf


Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2021

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2021 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2021 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021. u hotelu Cnic Hellinis ★★★ - Kanoni, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2021 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2021.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije