CNic Paleo ArtNouveau Hotel

 1. Grčka
 2. Krf
 3. Palaiokastritsa
 • CNic Paleo ArtNouveau Hotel
 • 37 slika

Hotel Cnic Paleo Art Nouveau (ADULTS ONLY – samo za osobe preko 16 god.) ★★★★ - Paleokastritsa, Krf je smešten na zapadnoj obali Krfa, namenjen samo odraslim osobama preko 16 god. Udaljen je oko 2 km do centra mesta Paleokastritsa i oko 25 km od aerodroma. Autobuska stanice se nalazi 50 m od hotela. CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT! Položaj Cnic Paleo Art Nouveau hotela: Cnic Paleo Art Nouveau Hote

Hotel CNic Paleo ArtNouveau Hotel

Hotel Cnic Paleo Art Nouveau (ADULTS ONLY – samo za osobe preko 16 god.) ★★★★ - Paleokastritsa, Krf je smešten na zapadnoj obali Krfa, namenjen samo odraslim osobama preko 16 god. Udaljen je oko 2 km do centra mesta Paleokastritsa i oko 25 km od aerodroma. Autobuska stanice se nalazi 50 m od hotela.

 

CENE I RASPOLOŽIVOST SU NA UPIT!

 

Položaj Cnic Paleo Art Nouveau hotela:

Cnic Paleo Art Nouveau Hotel je smešten na zapadnoj obali Krfa, namenjen samo odraslim osobama preko 16 god. Udaljen je oko 2 km do centra mesta Paleokastritsa i oko 25 km od aerodroma. Autobuska stanice se nalazi 50 m od hotela. Odličan je izbor za letovanje na Krfu 2024.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, klimu, sat tv, mini frižider, balkon/ terasu.

Usluga:

Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera) na bazi švedskot stola – samoposluživanje, izbor više jela. Postoji doplata i za All Inclusive uslugu na bazi švedskog stola – samoposluživanje, izbor više jela (doručak, ručak, večera, užina, određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića).

Sadržaj hotela Cnic Paleo Art Nouveau 4*:

Recepcija sa lobijem, restoran, bar pored bazena, glavni bar, spoljašnji bazen, wi-fi u lobiju, parking, mini market.

Plaža hotela Cnic Paleo Art Nouveau 4*:

Cnic Paleo Art Nouveau Hotel je udaljen oko 300 m od peščano-šljunkovite plaže, do koje se dolazi stepenicama (prelazi se ulica).

Napomena:

https://paleo.cnichotels.com

Posebne napomene:

 • U smeštajnim objektima treća, četvrta osoba..., kao i deca, koriste pomoćni ležaj koji može biti manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj – sofa, fotelja ili krevet metalne konstrukcije na rasklapanje, a što može uticati na komfor putnika.
 • Usled nedovoljnog broja gostiju hoteli zadražavaju pravo da promene način serviranja obroka (umesto švedskog stola – set meni, posluženje za stolom, izbor između 2 glavna jela).
 • Sve navedene usluge ili sadržaji samo označavaju da ih smeštajni objekti poseduje ali ne i da su besplatni, osim ako nije navedeno da je besplatno. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, fitness, masaža itd).
 • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF AVIONOMKrf hoteli za leto 2024. avionom, paket aranžmani sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking :: Fibula Travel
PREUZMI PROGRAM PUTOVANJA KRF INDIVIDUALNOKrf hoteli za leto 2024. individualno, first i last minute popusti i specijalne ponude za rani booking :: Fibula Travel

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2024. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2024

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2024 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2024 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2024.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2024 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2024.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečiji klub

Lokacije