Giannoulis Santa Marina Plaza – ADULTS ONLY

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Agia Marina
  • Giannoulis Santa Marina Plaza – ADULTS ONLY
  • 48 slika

Hotel Santa Marina Plaza ★★★★ - ADULTS ONLY +16 god, Agia Marina, Hanja, Krit, Idealan je za letovanje na Kritu 2021. U potpunosti je prilagođen potrebama osoba sa invaliditetom, nudi uslugu Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), omogućavajući svima podjednako ispunjen i bezbrižan boravak. Položaj: Hotel Santa Marina Plaza se nalazi u čuvenom letovalištu Agia Marina, na

Hotel Giannoulis Santa Marina Plaza – ADULTS ONLY

Hotel Santa Marina Plaza ★★★★ - ADULTS ONLY +16 god, Agia Marina, Hanja, Krit, Idealan je za letovanje na Kritu 2021. U potpunosti je prilagođen potrebama osoba sa invaliditetom, nudi uslugu Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), omogućavajući svima podjednako ispunjen i bezbrižan boravak.

 

Položaj:

Hotel Santa Marina Plaza se nalazi u čuvenom letovalištu Agia Marina, na samo 8 km od centra Hanje i 28 km od njenog aerodroma.

Plaža:

Smešten je na peščanoj plaži, koja zbog čistoće vode i prirodnih lepota nosi oznaku Plave zastavice. Ležaljke i suncobrani na plaži su dostupni uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, a la carte restoran, lobi bar, bar pored bazena, veliki otvoreni bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, besplatni Wi-Fi na recepciji i u lobiju hotela, prostorija za odlaganje prtljaga, internet kutak u lobiju hotela (uz doplatu), fitnes centar (besplatan za goste), đakuzi, spa centar, kongresna sala, parking. Peškiri za plažu su dostupni uz deposit.

Uz doplatu, gostima su na raspolaganju vešeraj, hemijsko čišćenje i profesionalni kozmetičari i maseri.

Smeštaj u Santa Marina Plaza hotelu:

Hotel nudi ukupno 51 udobno nameštenu sobu. Sve sobe su opremljene sa klima uređajem, SAT TV, telefonom, sefom (uz doplatu), setom za pripremu kafe i čaja, mini-barom (uz doplatu), fenom, papučama, bade mantilima. Svaka ima nameštem balkon ili terasu, kupatilo sa kadom i pristup bežičnom internetu.

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Adults Only – Santa Marina Plaza hotel ne prima decu mlađu od 16 godina. U potpunosti je prilagođen potrebama osoba sa invaliditetom, omogućavajući ispunjen i bezbrižan boravak. Fizikalni terapeuti su dostupni na zahtev.


Lokacije