Sun Boutique – ADULTS ONLY

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Amudara
  • Sun Boutique – ADULTS ONLY
  • 34 slika

Hotel Sun Boutique ★★ (Adults Only) - Amudara, regija Heraklion, Krit, Grčka je porodični hotel od 58 soba u primorskom letovalištu Amoudara, sa fantastičnom peščanom plažom dugom 6 km, udaljenom samo 200 metara. Nudi usluge noćenja s doručkom ili polupansiona. Odmah ispred hotela nalazi se autobuska stanica i svakih 15 minuta gradski autobus vas vozi do Herakliona. Hotel je udaljen samo 4 km od c

Hotel Sun Boutique – ADULTS ONLY

Hotel Sun Boutique ★★ (Adults Only) - Amudara, regija Heraklion, Krit, Grčka je porodični hotel od 58 soba u primorskom letovalištu Amoudara, sa fantastičnom peščanom plažom dugom 6 km, udaljenom samo 200 metara. Nudi usluge noćenja s doručkom ili polupansiona. Odmah ispred hotela nalazi se autobuska stanica i svakih 15 minuta gradski autobus vas vozi do Herakliona. Hotel je udaljen samo 4 km od centra Herakliona gde je arheološki muzej i 15 km sa čuvenog arheološkog nalazišta Knosos. Međunarodni aerodrom je udaljen 7 km.

 

Položaj Sun Boutique 2* hotela:

Hotel Sun Boutique 2* je udaljen samo 4 km od centra Herakliona gde je arheološki muzej i 15 km sa čuvenog arheološkog nalazišta na Kritu - Knosos. Međunarodni aerodrom je udaljen 7 km.

Plaža:

Hotel Sun Boutique 2* ima peščana plaža koja je udaljena 200 m od hotela.

Hotelski sadržaj:

Nakon dana opuštanja ili istraživanja, uživajte u tradicionalnoj grčkoj i međunarodnoj hrani u restoranu koji se nalazi na prednjoj strani hotela Sun. Ima bazen i restoran i nudi besplatan bežični internet u javnim prostorima. Ležaljke i suncobrani su besplatni kod bazena. Sobe u hotelu Sun su svetle i jednostavno nameštene. Hotelski restoran priprema grčka i internacionalna jela. Najbliža plaža udaljena je 200 m. Besplatan javni parking je dostupan u blizini hotela Sun Boutique 2*.

Smeštaj u hotelu Sun Boutique 2*:

Hotel Sun Boutique 2* ima ukupno 58 soba koje su potpuno opremljene sa: TWC, frižider, SAT TV, A/C, sef (uz doplatu), telefon, fen za kosu, balkon. Postoje standardne (17m2) i superior sobe (20m2).

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion (usluživanje prema Covid protokolu R. Grčke).

Napomena:

NOV HOTEL U PONUDI. Ocena 8 na Booking.com

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Sun Boutique 2* - Amudara, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Amudara, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije