Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel

  1. Grčka
  2. Krit
  3. Elunda
  • Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel
  • 56 slika

Hotel Royal Marmin Bay Boutique ★★★★★ (ADULTS ONLY)- Elounda, Krit, Grčka sa pogledom na čuveni zaliv Mirabelo u Eloundi je arhitektonski uklopljen sa prirodnim okruženjem i prvi je energetski efikasan, ekološki zeleni hotel u Grčkoj koji predstavlja idealan izbor sa pet zvezdica za one koji traže opuštanje i luksuz, daleko od svakodnevne rutine. Položaj Royal Marmin Bay Boutique 5* hotela: Izgrađ

Hotel Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel

Hotel Royal Marmin Bay Boutique ★★★★★ (ADULTS ONLY)- Elounda, Krit, Grčka sa pogledom na čuveni zaliv Mirabelo u Eloundi je arhitektonski uklopljen sa prirodnim okruženjem i prvi je energetski efikasan, ekološki zeleni hotel u Grčkoj koji predstavlja idealan izbor sa pet zvezdica za one koji traže opuštanje i luksuz, daleko od svakodnevne rutine.

 

Položaj Royal Marmin Bay Boutique 5* hotela:

Izgrađen u najlepšem uglu zaliva Elounda, ovaj hotel se proteže preko mora i prostire se amfiteatralno na prirodnom brdu. Centar mesta Elounda je udaljen 2 km od hotela a živopisni gradić Agios Nikolaos je na 10 km. Aerodrom Heraklion je udaljen 70 km.

Plaža:

Privatna peščana plaža je ispred hotela. Ležaljke i suncobrani su dostupni bez doplate.

Hotelski sadržaj:

Recepcija, glavni i dva a la carte restorana, 2 bara, kafić, veliki otvoreni bazen za sve goste sa ležaljkama i suncobranima i 28 privatnih bazena, SPA centar i teretana, servis električnim golf kolicima, besplatan wi fi u celom hotelu. Uz doplatu, dostupan je i privatan transfer sa i do aerodroma limuzinom, iznajmljivanje jahti i kola, usluge vešeraja i doktora.

Smeštaj:

Hotel ima 97 luksuznih soba podeljenih u pet kategorija: standardne, superior, deluxe sobe, deluxe sobe sa đakuzijem i deluxe sobe sa privatnim bazenom. Sve sobe imaju pogled na more, ostrvo Spinalonga ili na Elundu.

STANDARDNE SOBE su površine oko 20 m2, smeštaju dve osobe i imaju bračni ležaj, kupatilo sa tušem i toaletnom kozmetikom, bade mantili i papuče, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar, sef, balkon ili terasa sa pogledom na more.

Usluga:

Noćenje s doručkom ili Polupansion (otvoreni bife)

Komentari/Napomene:

Iskusite uslugu svetske klase - Ocena 9,1.  

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije