Anemos Luxury Grand Resort

 1. Grčka
 2. Krit
 3. Georgiupuli
 • Anemos Luxury Grand Resort
 • 35 slika

Hotel Anemos Luxury Grand Resort ★★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Kri je luksuzni kompleks koji nudi izbor polupansionske i All Inclusive usluge, nudi raznovrsan sadržaj, što ga čini idealnim izborom za letovanje na Kritu 2021. Položaj: Ovaj luksuzni kompleks nalazi se na 2 km od Georgiupolisa, 19 km od grada Retimno i na 36 km od Hanje. Aerodrom u Hanji udaljen je 48 km, a aerodrom u Heraklionu 105

Hotel Anemos Luxury Grand Resort

Hotel Anemos Luxury Grand Resort ★★★★★ - Georgioupolis, Hanja, Kri je luksuzni kompleks koji nudi izbor polupansionske i All Inclusive usluge, nudi raznovrsan sadržaj, što ga čini idealnim izborom za letovanje na Kritu 2021.

Položaj:

Ovaj luksuzni kompleks nalazi se na 2 km od Georgiupolisa, 19 km od grada Retimno i na 36 km od Hanje. Aerodrom u Hanji udaljen je 48 km, a aerodrom u Heraklionu 105 km.

Plaža:

Anemos Luxury Grand Resort smešten je prekoputa duge peščane plaže (deli ih ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži dostupni su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:

Recepcija koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, restoran tradicionalne kuhinje, riblji restoran, A la Carte restoran, snek i koktel bar, kafeterija, 3 bara, zatvoreni bazen, 4 bazena na otvorenom, dečiji klub, igralište za decu, kongresna dvorana, mini market, fotografska radnja, prodavnica suvenira, butici, tereni za mini-fudbal i fudbal na pesku, besplatan Wi-Fi u zajedničkim prostrijama, parking (uz doplatu), mini-golf (uz doplatu), stoni tenis (uz doplatu), mogućnost iznajmljivanja laptopa ili tableta, fitnes centar, tereni za tenis i odbojku (uz doplatu), sauna, spa centar.

Smeštaj u hotelu Anemos Luxury Grand Resort:

Delux sobe su luksuzne i prostrane (30 m2). Svaka ima balkon ili terasu, klima uređaj, SAT TV, telefon, mini-bar (uz doplatu), ketler, fen za kosu, bade mantile, papuče, besplatan Wi-Fi, sef.

Usluga:

Možete birati između Polupansiona i Punog pansiona. Obroci su na bazi otvorenog bifea – samoposluživanje.

Komentari/Napomene/Preporuke:

Anemos Luxury Grand Resort je namenjen putnicima koji žele luksuzan, moderan hotel, u mirnom okruženju, daleko od gradske gužve.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije